A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Увага! Порушення норм карантину

Дата: 19.03.2020 15:08
Кількість переглядів: 1386

                                                                           Фото без опису

  В черговий раз звертаюсь до  всіх тростянчан, гостей селища котрі впродовж останніх 2-3 тижнів повернулися додому з тих країн, де зафіксовані випадки коронавірусу, здійснити максимальні заходи із самоізоляції та самоконтролю - проявити соціальну відповідальність. Ми маємо підтверджений факт того, що подорожуюча особа може бути носієм інфекції, однак в неї може й не бути симптомів хвороби. З виявленням випадків інфікування у нас є всі підстави вважати, що ті особи, які не мали жодних симптомів під час перетину кордону й успішно проходили скринінг, можуть бути носіями вірусу.

  •   Якщо вам було рекомендовано або ви прийняли рішення про самоізоляцію, вона повинна тривати не менше, ніж 14 днів з дати настання випадку, який став причиною самоізоляції (подорож, контакт з хворим тощо).

 

  • Спробуйте спланувати час самоізоляції так, щоб у вас не виникало необхідності виходити з дому чи приймати відвідувачів та гостей. Поясність це друзям та родичам, а також обговоріть можливість дистанційної роботи із роботодавцем.

 

  • Збережіть контакти вашого лікаря, та попередньо повідомте його про причини рішення про самоізоляцію, а також оберіть контактну особу з кола ваших друзів або родичів, до кого ви будете звертатись в першу чергу за допомогою.

 

  • Якщо під час самоізоляції у Вас з’явились симптоми (кашель, ускладнене дихання, підвищена температура, діарея) – негайно зверніться за медичною допомогою та повідомте про свою історію подорожей та можливі контакти з особами, хворими на гострі вірусні захворювання.

 

  Важливо знати, що відповідно до ухваленого закону №3219 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України, спрямованих на запобігання виникненню і поширенню коронавірусної хвороби (Covid-19)", за порушення правил карантину для громадян встановлені штрафні санкції від 17 до 34 тисячі гривень.

 

Бережіть себе та оточуючих!

 

Голова Тростянецької селищної ОТГ    Людмила ЧЕРВОНЕЦЬКА   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь