A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Обласна конкурсна комісія розглянула першочергові природоохоронні заходи, які можуть фінансуватися за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2020 році

Дата: 27.07.2020 16:31
Кількість переглядів: 828

    Фото без опису

  24 липня під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Здітовецького в онлайн-режимі відбулось засідання обласної конкурсної комісії обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

  Участь у засіданні взяли директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко та директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Микола Копачевський.

  Розпочавши засідання, Сергій Здітовецький озвучив питання, що стосувалися першочергових природоохоронних заходів, які можуть фінансуватися за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища у 2020 році

  Під час засідання голова Барської міської ОТГ Артур Цицюрський поінформував присутніх щодо можливості будівництва нового сміттєсортувального комплексу на території Івановецької сільської ради Барського району. Проєктом передбачено будівництво ангару з навісом, адміністративно-побутової будівлі, придбання та монтаж обладнання.

  В свою чергу, голова Тростянецької селищної ОТГ Людмила  Червонецька доповіла про виникнення надзвичайної ситуації природного характеру на території громади. Питання стосувалося будівництва гідротехнічних споруд для захисту від підтоплення земель центральної частини смт Тростянець. У зв’язку з постійним підтопленням споруд виникла необхідність проведення на території центральної частини селища робіт з пониження рівня ґрунтових вод.

  В ході обговорення членами обласної конкурсної комісії запропоновано доручити профільним департаментам та установам облдержадміністрації здійснити огляд об’єктів з виїздом на місце та надати рекомендації щодо подальшої реалізації заходів, які будуть розглянуті на наступному засіданні комісії.

 

Джерело: Вінницька ОДА

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь