A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Тростянецької селищної ОТГ

Дата: 31.08.2020 08:11
Кількість переглядів: 895

 

  28 серпня 2020 року відбулася серпнева конференція педагогічних працівників закладів освіти Тростянецької селищної ОТГ. Цього року вона відбулася в онлайн-режимі. Захід пройшов під єдиною темою: «Освіта в умовах пандемії: як організувати 2020-2021 навчальний рік».

  Усі педагогічні колективи закладів освіти Тростянецької селищної ОТГ долучилися до роботи конференції.

 З вітальним словом до педагогічних працівників звернулася селищний голова Тростянецької селищної ради об’єднаної територіальної громади Людмила Іванівна Червонецька.

  Начальник відділу освіти, культури медицини, молоді, спорту та соціального захисту Тростянецької селищної ради Тетяна Федорівна Шерстюк розповіла про нові досягнення та проблеми в умовах реформування освітньої галузі та умовах пандемії.

  До участі у роботі конференції були запрошені: Лариса Іванівна Коваль – заступник начальника управління – начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Тростянецького районного управління головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області; Олег Васильович Свинобій – провідний фахівець районного сектору головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Вінницькій області; Таїсія Іванівна Федоришина – директор комунальної установи «Центр фінансового обслуговування закладів та установ Тростянецької об’єднаної територіальної громади»; Анастасія Іванівна Ліпніцька – директор КЗ «Публічна бібліотека» Тростянецької ОТГ.

 В ході роботи конференції висвітлено та обговорено питання: «Організація проти епідеміологічних заходів в умовах адаптивного карантину у закладах освіти Тростянецької ОТГ», «Основні вимоги по дотриманню правил пожежної безпеки та дотримання правил безпеки життєдіяльності у закладах освіти в умовах пандемії», «Забезпечення економного, раціонального та своєчасного використання коштів з дотриманням норм чинного законодавства», надання бібліотечних послуг школярам та педагогічним працівникам Тростянецької ОТГ в умовах пандемії»

  Педагоги мали змогу спілкуватися з учасниками конференції та задавати запитання у чаті.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь