A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У КЗ «Тростянецький будинок дитячої творчості» відбувся День відкритих дверей

Дата: 14.09.2020 11:25
Кількість переглядів: 1687

                   Фото без опису

  З метою ознайомлення з роботою гуртків  КЗ «Тростянецький будинок дитячої творчості» 11 вересня Дмитрик Лариса Володимирівна та Вихристюк Вероніка Сергіївна привели до закладу першокласників Тростянецького  ЗЗСО І-ІІ ст. №2. Діти із захопленням розглядали роботи вихованців, виставки робіт, розміщення  кабінетів, знайомились з керівниками  гуртків, які в свою чергу розповідали діткам про  роботу.

  Великий німецький філософ Людвіг Фейєрбах сказав: «Талант не може існувати там, де  немає місця для його  прояву».

  Саме у нас реалізуються  дитячі інтереси, мрії та прагнення. Педагогічний колектив наполегливо працює над тим, щоб країна дитячих мрій – Будинок дитячої творчості, став стартовим майданчиком для талановитих дітей Тростянця.

  У вік новітніх технологій так важливо не загубити дитячу душу, не  дати заплутатись  їй  у всесвітній мережі, а зігріти теплом, любовю, ніжністю і добротою. З радістю відкриємо двері всім бажаючим та приймемо їх в нашу велику позашкільні родину.

  Батькам пропонуємо світлини та координати керівників гуртків для зв’язку та подачі заяв на зарахування в ті чи інші гуртки.

 


Гурток "Хореографія"

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

   В процесі навчання у гуртку діти оволодівають хореографічним мистецтвом, розвивають естетичні почуття, смак, вивчають азбуку музичного руху, елементи танців, танцювальні імпровізації, основи майстерності, вправи на вивчення  ритміки, пластики.

  Діти фізично розвиваються, працюючи біля станка, укріплюють м’язи спини, рук, ніг, розвивають координацію рухів. З часом  вони стають свідками народження  танцю та мають можливість дарувати свою творчість рідним та близьким ,одноліткам. Кожен вихід на сцену для дітей - справжнє свято, адже саме на сцені відбувається фантастичне поєднання музики, руху, позитивних емоцій., веселого настрою.

  Для того, щоб зарахувати дитину до хореографічного гуртка, потрібна медична довідка про стан здоров’я.

Керівник: Кузьменко Ірина Мирославівна, телефон,  Viber 0977560158

 


Гуртки «Виготовлення сувенірів», «Текстильна майстерня», «Тістопластика»

        Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  Сувеніри та подарунки виготовлені власноруч завжди приємний сюрприз для друзів та рідних людей. А вчаться цьому дітки в гуртку «Виготовлення сувенірів», «Текстильна майстерня», «Тістопластика». На заняттях у гуртках керівник допомагає дітям працювати з папером, нитками, тканиною, тістом та іншими матеріалами. Оволодівати навиками виконання практичних, творчих завдань, малювати схеми, шаблони моделей, кроїти, шити та оздоблювати вироби.

  Гурток сприяє розвитку творчої уяви, формує естетичний смак та фантазію дітей, розвиває мислення,  моторику м’язів рук.

Керівник гуртків: Войтенко Людмила Іванівна, телефон 0973056141, Viber  0673457077

 


Гуртки «Декоративного розпису»«Образотворчого мистецтва»

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  У гуртку «Декоративного розпису» та «Образотворчого мистецтва»  вихованці знайомляться з різними художніми техніками. Навчаються  утворювати та підбирати  колір. Малюючи природу, птахів, тварин, людей, засвоюють основи композиційної побудови малюнка. За допомогою різних цікавих вправ та різних  видів роботи, діти засвоюють основи художньої грамоти.

  Запрошуємо у казковий світ кольорових фарб.

 Керівник гуртка: Бачинська Валентина Сергіївна, телефон 0968459638

 


Гуртки «Оригамі», «Квілінг», «Еколозинка»

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

   На гуртку «Оригамі» вихованці вчаться виготовляти вироби з кольорового паперу в різних техніках: традиційне  оригамі, модульне  оригамі та кірікомі – оригамі. Заняття оригамі  розвивають  память, мислення, просторову уяву, моторику пальців, формують  естетичний смак та гнучке  еврестичне мислення.

  Також діти набувають досвіду власної творчої діяльності, відчуття  відповідальності, колективізму та взаємодопомоги.

  Гурток «Квілінг» (паперокручення) дуже подобається дівчаткам, які за допомогою спеціального інструмента та кольорових смужок створюють чудові картини, сувеніри, об’ємні фігурки тварин, казкових персонажів, скриньки, вази, серветниці і т.д.

  На гуртку «Еколозинка» діти вчаться плести різні вироби з паперових трубочок, які нагадують лозу. Перевага техніки плетіння  з «паперової лози» полягає в тому, що його засвоєння не залежить  від наявності спеціальних  матеріалів та обладнання. Рекомендовані інструменти та матеріали – це папір, ножиці та дерев’яні шпажки. Основний матеріал для занять  в цих гуртках – папір. Він дає можливість дитині проявити свою індивідуальність, втілити задум, відчути радість творчості.

Керівник: Колесник Тетяна Василівна, телефон, Viber  0675967631

 


Гуртки технічного спрямування

Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  Гуртки технічного спрямування мають на меті ознайомлення дітей зі світом техніки, най­простішими технологічними процесами, моделюванням, конструюванням і ди­зайном.  На заняттях гуртківці формують стійкий інтерес до технічної творчості,  набувають досвід власної творчої діяльності, мають змогу творчо самореалізуватися.

  Керівник: Цимбал Віктор Анатолійович, телефон, Viber 097 10 908 10

 


Гурток «Бісероплетіння»

 Фото без опису Фото без опису Фото без опису Фото без опису

  На заняттях гуртка «Бісероплетіння», як одного з видів декоративно – ужиткового мистецтва, вихованці пізнають  маленькі таємниці: як брати бісер,  голку, дріт, жилку, як нанизувати  намистинки, як їх правильно  пришивати і закріплювати.

  Секрет плетіння бісером простий: це дуже захоплююча справа, яка дає змогу створювати найрізноманітніші речі: кулони, браслети, намиста, декоративні композиції, прикраси для дому, подарунки для близьких та рідних, новорічні іграшки, великодні писанки.

  Також на гуртку вихованці вишивають картини з бісеру, оздоблюють сумки, гаманці, речі домашнього вжитку.

  Керівник гуртка: Швець Тетяна Василівна, телефон, Viber 0974562557


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь