Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Новий рік – нова декларація. Подавай швидко та безпомилково

Дата: 08.02.2021 08:00
Кількість переглядів: 504

FB 20210202 2Deklaruvannya 1024x576 - Новий рік – нова декларація. Подавай швидко та безпомилково

З початком року стартувала деклараційна кампанія-2021 для осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Аби подати її без помилок, необхідну інформацію можна отримати з наступних державних реєстрів:

Портал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua – містить інформацію про нараховану заробітну платню та пенсію.

Електронний кабінет на сайті Державної податкової служби України https://cabinet.tax.gov.ua/ – містить відомості про доходи.

Державний реєстр речових прав на нерухоме майно https://bit.Ly/2zeaaIQ– містить інформацію, яку необхідно зазначити у розділах 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації.

Офіційний електронний портал Держгеокадастру https://e.land.gov.ua/ – містить відомості про власників та користувачів земельних ділянок, які потрібно зазначати у розділі 3 «Об’єкти нерухомості та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації.

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань https://bit.ly/35uO94s – інформація до розділів 8 «Корпоративні права» та 9 «Юридичні особи, кінцевим беніфіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї» декларації.

Електронний кабінет водія https://bit.Iy/2YyQsSw – інформація знадобиться при заповненні розділу 6 «Цінне рухоме майно – транспортні засоби».

Укрпатент https://bit.ly/2xxa7Hk – інформація для заповнення розділу 10 «Нематеріальні активи» щодо зареєстрованих патентів на винаходи, корисних моделей, промислових знаків, яка необхідна.

Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України https://cabinet.smida.gov.ua/ – інформацію про номінальну вартість цінних паперів, яка необхідна для заповнення розділу 7 «Цінні папери».

Зверніть увагу, інформація в реєстрах може бути неповною та періодично оновлюватись. Подайте декларацію до 31 березня 2021 року, і пам’ятайте, вчасно подана, достовірна декларація – це Ваш авторитет та спокій!

 

Тростянецький сервісний центр головного управління ПФУ у Вінницькій областім


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних