A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

До уваги депутатів Тростянецької селищної ради восьмого скликання!

Дата: 04.03.2021 08:07
Кількість переглядів: 791

Фото без опису

Шановні депутати Тростянецької селищної ради звертаємо вашу увагу на те, що згідно з підпунктом «б» пункту 1 частини 1 статті 3 Закону України «Про запобігання корупції», депутати селищної ради віднесенні до суб’єктів, на яких поширюється дія цього Закону, у тому числі й вимоги щодо здійснення фінансового контролю.


Суб’єкти, на яких поширюється дія вищезазначеного Закону у частині фінансового контролю, зобов’язані подавати декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, у строки, визначені законодавством.


Відповідно до статті 45 Закону, суб’єкти  декларування зобов’язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством.


Також хочемо зазначити, що на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції  у розділі «Декларування» ви можете ознайомитись із Рекомендаціями при роботі з Реєстром, відповідями на поширені питання при роботі з Реєстром та іншими матеріалами з питань електронного декларування.


Аби подати декларацію без помилок, необхідну інформацію можна отримати з наступних державних реєстрів:


Портал електронних послуг Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua – містить інформацію про нараховану заробітну платню та пенсію.


Електронний кабінет на сайті Державної податкової служби України https://cabinet.tax.gov.ua/ – містить відомості про доходи.


Державний реєстр речових прав на нерухоме майно https://bit.Ly/2zeaaIQ– містить інформацію, яку необхідно зазначити у розділах 3 «Об’єкти нерухомості» та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації.


Офіційний електронний портал Держгеокадастру https://e.land.gov.ua/ – містить відомості про власників та користувачів земельних ділянок, які потрібно зазначати у розділі 3 «Об’єкти нерухомості та 4 «Об’єкти незавершеного будівництва» декларації.


Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань https://bit.ly/35uO94s – інформація до розділів 8 «Корпоративні права» та 9 «Юридичні особи, кінцевим беніфіціарним власником (контролером) яких є суб’єкт декларування або члени його сім’ї» декларації.


Електронний кабінет водія https://bit.Iy/2YyQsSw – інформація знадобиться при заповненні розділу 6 «Цінне рухоме майно – транспортні засоби».


Укрпатент https://bit.ly/2xxa7Hk – інформація для заповнення розділу 10 «Нематеріальні активи» щодо зареєстрованих патентів на винаходи, корисних моделей, промислових знаків, яка необхідна.


Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України https://cabinet.smida.gov.ua/ – інформацію про номінальну вартість цінних паперів, яка необхідна для заповнення розділу 7 «Цінні папери».

Зверніть увагу, інформація в реєстрах може бути неповною та періодично оновлюватись. 

У разі неподання або несвоєчасного подання декларації вищезазначеними особами, селищна рада буде зобов'язанна повідомити НАЗК.

Разом з тим, звертаємо увагу на адміністративну і кримінальну відповідальність за неподання або несвоєчасне подання декларацій.

Подайте декларацію до 31 березня 2021 року, і пам’ятайте, вчасно подана, достовірна декларація – це ваш авторитет та спокій!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь