A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акту – рішення Тростянецької селищної ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на 2022 рік» та аналізу його регуляторного впливу

Дата: 01.04.2021 16:53
Кількість переглядів: 795

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про засади державної регуляторної політики в сфері господарської діяльності»,  у відповідності до норм Податкового кодексу України, виконавчий комітет Тростянецької селищної ради повідомляє про наміри оприлюднити проект регуляторного акту рішення Тростянецької селищної ради «Про встановлення ставок місцевих податків і зборів на території Тростянецької селищної територіальної громади на 2022 рік» та аналіз регуляторного впливу зазначеного регуляторного акту.

 

Проект спрямований на розширення бази оподаткування, задоволення потреб громадян та суб’єктів підприємницької діяльності в здійсненні господарської діяльності та захисті їх законних прав та інтересів, залучення додаткових коштів до бюджету громади.

 

З текстом проекту регуляторного акту та відповідного аналізу регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Тростянецької селищної ради за посиланням:  trostyanec-gromada.gov.ua  в розділі регуляторна політика.

 

Розробник проекту регуляторного акту: управління фінансів Тростянецької селищної ради.

 

До обговорення запрошуються жителі Тростянецької селищної територіальної громади, депутати селищної ради, члени виконавчого комітету, представники громадських організацій та представники господарюючих суб'єктів.

 

Обґрунтовані зауваження та пропозиції від фізичних і юридичних осіб та їх об'єднань стосовно проекту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу до нього приймаються у письмовому та/або  електронному вигляді на електронну адресу управління фінансів Тростянецької селищної ради: upfintr68@gmail.com.  з поміткою «Місцеві податки на 2022 рік» в термін до 1 травня 2021 року.

 

 

 

Управління фінансів Тростянецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь