Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Перша відправка призовників Тростянецької громади весняного призову 2021 року

Дата: 06.04.2021 13:10
Кількість переглядів: 691

Фото без опису

06 квітня відбулася перша відправка Тростянецьким ОРТЦК та СП призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.


Для привітання юнаків з почесною справою в їх житті, був запрошений заступник голови Тростянецької селищної ради Володимир Маснюк, який відзначив, що вірить в те, що під час проходження військової служби в українському війську хлопці загартують волю та витривалість, силу духу і фізичну виправку.


За традицією благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя Митрофорний протоієрей помістної церкви України Тростянецького благочиння Михайло Торбахевич та помолився за щасливу військову службу і своєчасне повернення додому.


Військовий комісар Тростянецького ОРТЦК та СП підполковник Сергій Стоколос зазначив що військова служба – це обов’язок кожного чоловіка, а також школа мужності, хоробрості й стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя, а зміни які відбулися з ними у військах приємно здивують сім’ї призовників.


Після урочистого привітання майбутні військовослужбовці вибули до обласного збірного пункту міста Козятин, для подальшої відряджання до військових частин згідно з призначеними їм команд.


Бажаємо, щоб щира любов до України, славетні бойові подвиги українців усіх поколінь та народна повага надихали майбутніх військовослужбовців на нові звершення у благородній справі служінню рідному народові. Слава Україні!

 

Тростянецький ОРТЦК та СП



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних