A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Перша відправка призовників Тростянецької громади весняного призову 2021 року

Дата: 06.04.2021 13:10
Кількість переглядів: 683

06 квітня відбулася перша відправка Тростянецьким ОРТЦК та СП призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України та інших військових формувань.


Для привітання юнаків з почесною справою в їх житті, був запрошений заступник голови Тростянецької селищної ради Володимир Маснюк, який відзначив, що вірить в те, що під час проходження військової служби в українському війську хлопці загартують волю та витривалість, силу духу і фізичну виправку.


За традицією благословив призовників на новий, відповідальний і дуже непростий етап їхнього життя Митрофорний протоієрей помістної церкви України Тростянецького благочиння Михайло Торбахевич та помолився за щасливу військову службу і своєчасне повернення додому.


Військовий комісар Тростянецького ОРТЦК та СП підполковник Сергій Стоколос зазначив що військова служба – це обов’язок кожного чоловіка, а також школа мужності, хоробрості й стійкості, особливого гартування волі та характеру, які залишаються у людини на все життя, а зміни які відбулися з ними у військах приємно здивують сім’ї призовників.


Після урочистого привітання майбутні військовослужбовці вибули до обласного збірного пункту міста Козятин, для подальшої відряджання до військових частин згідно з призначеними їм команд.


Бажаємо, щоб щира любов до України, славетні бойові подвиги українців усіх поколінь та народна повага надихали майбутніх військовослужбовців на нові звершення у благородній справі служінню рідному народові. Слава Україні!

 

Тростянецький ОРТЦК та СП



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь