A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Ситуаційний центр Тростянецької селищної територіальної громади інформує

Дата: 16.04.2021 08:09
Кількість переглядів: 1609

Фото без опису

У вересні 2020 року відбулося відкриття селищного ситуаційного центру. На сьогоднішній день в єдиній системі відеоспостереження, до якої також мають доступ працівники правоохоронних органів, працює 27 камер.  Вся інформація, яку цілодобово фіксують камери відеонагляду надходить на сервер ситуаційного центру та може бути доступною до перегляду на протязі  20 днів. Системою відеоспостереження частково охоплено  дороги, вулиці,  паркову зону та інші  громадські місця селища. Це дає можливість швидко визначати нестандартні ситуації, оперативно на них реагувати та, по можливості, усувати їх наслідки, а також в найкоротші терміни встановлювати особи правопорушників.

З настанням теплих днів камери відеоспостереження все більше фіксують випадки порушення правил поведінки в громадських місцях, правил дорожнього руху, як з боку водіїв так і пішоходів.

За березень місяць було зафіксовано:

  • 5 березня - 2 дорожньо-транспортних пригоди, які сталися по вулиці Соборній. В одному випадку було викликано працівників поліції.
  • 11 березня - зафіксовано факт вандалізму, а саме пошкодження скла вхідних дверей КЗ «Тростянецька селищна публічна бібліотека». Відеоматеріал передано до правоохоронних органів. Особу порушника встановлено.
  • 14 березня – ДТП по вул. Шкільній.
  • 17 березня – зафіксовано нанесення написів фарбою, на дитячих майданчиках паркової зони, яке здійснили дві неповнолітні особи. Особи дітей встановлено. Проведено виховні бесіди. Діти у вчиненому розкаялися, за допомогою дорослих усунули пошкодження комунального майна.
  • 20 березня – зафіксовано порушення ПДР, а саме значне перевищення швидкості водієм автомобіля, який неодноразово проїжджав вулицею Соборна. По даному випадку інформацію передано до правоохоронних органів.
  • 29 березня – зафіксовано факт розпивання алкогольних напоїв в громадському місці. Викликано правоохоронні органи.

Камери відеонагляду систематично фіксують порушення ПДР, а саме: проїзд під забороненими знаками, стоянка, паркування в заборонених місцях,  обгін на пішохідних переходах (в останньому випадку, на переході по вул. Соборній навпроти торгівельного центру, під колеса авто мало не потрапили двоє дітей).

Будьте відповідальним водієм та пішоходом - дотримуйтесь правил дорожнього руху. Відповідальність за безпеку на дорозі несуть не лише водії, а й пішоходи. Бережіть своє життя та здоров’я!

З приходом весни, майже щодня фіксується порушення правил поведінки в парковій зоні, де окремі відвідувачі нехтують встановленими правилами: розкидають сміття, перелазять через огорожі, справляють природні потреби в невстановлених місцях, вигулюють тварин. В більшості випадків зауваження та роз’яснювальну роботу з даними особами проводять працівники благоустрою паркової зони.

Облаштовуючи місця для дозвілля, ми сподіваємося на те, що нова алея у зоні відпочинку або сучасний дитячий майданчик стане улюбленим місцем відпочинку дітей та дорослих. Тож прохання до всіх відпочиваючих – цінуйте та поважайте працю багатьох людей, не псуйте те, що зроблено для всіх нас!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь