A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Завершено ремонт дорожнього покриття по вул. Дружба в с.Велика Стратіївка

Дата: 02.07.2021 15:09
Кількість переглядів: 676

Фото без опису

Розвиток територій та забезпечення благополуччя жителів - одна з основних завдань Тростянецької селищної територіальної громади. У розв'язанні проблемних питань велику допомогу надає соціально відповідальний бізнес ПрАТ "МХП".


Сьогодні, 02 липня до села Велика Стратіївка завітали поважні гості аби підбити підсумки ще одного успішного проєкту та оглянути якість виконаних робіт.


«Ми бачимо сьогодні завершальну стадію реалізації проєкту по відновленню дорожнього покриття в селі Велика Стратіївка, а саме дороги по вулиці Дружби, - прокоментувала селищний голова Людмила Червонецька. - У цьому проєкті брали участь жителі населеного пункту, місцева влада та приватний бізнес. Неякісно виконані 10 років тому дорожні роботи, відсутність водовідвідної системи на даній ділянці дороги створювали для місцевих жителів дискомфорт, але завдяки спільним зусиллям ми здійснили проєкт загальною вартістю 352 тис. грн та вирішили проблему».


«Як є гарна дорога, то є життя в селі,- радіє староста села Олександр Кузь. - Після об’єднання у 2020 році у єдину громаду, ми поставили завдання: рік за роком поступово у кожному селі робити ремонти комунальних доріг. І уже проведено роботи з грейдерування та підсипання грунтових доріг по вул. Миру (с.Велика Стратіївка), вул. Довганя (с.Гордіївка), а в рамках даного проєкту прогрейдеровано всі вулиці в Великій Стратіївці».


Керівник соціальних проєктів БФ «МХП-Громаді» у Вінницькому регіоні Петро Андрієць, зауважив: «Ми інвестуємо кошти не лише в ремонт доріг, основний наш фокус діяльності – допомога об’єктам соціальної сфери: школам, садочкам, будинкам культури і т.д. Роботи ж по відновленню дорожнього полотна ми розпочали зовсім недавно, у співфінансуванні з громадою за короткий період ми їх завершили.


Села Гордіївка, Велика Стратіївка, Митківка одні із населених пунктів - на території яких розташований агрохолдинг. На цих землях проживають багато наших пайовиків – наших партнерів, тож нам важливо створити для людей комфортні умови проживання".

На дорозі вже за любки катаються стратіївські діти на скейтах. Господарі мають намір розташувати біля дороги квітники й зробити гарну територію.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь