A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось засідання голів учнівського самоврядування

Дата: 16.09.2021 15:02
Кількість переглядів: 557

Фото без опису

16 вересня 2021 року в адміністративному приміщеннні органів виконавчої влади відбулось І засідання голів учнівського самоврядування. В плані заходу учасники познайомились, отримали завдання щодо представлення бачення майбутнього шкільного самоврядування, провели вибори  голови учнівського самоврядування Тростянецької територіальної громади, який буде гідно представляти нашу громаду на рівні району та області.

В першому завданні кожний учасник розповів коротку інформацію про себе і свій заклад. А далі почалась цікава частина засідання, під час якого голови учнівського самоврядування  розповідати про свої пропозиції та зміни, які потрібно внести в освітній процес, а саме: руханки на перервах, ярмарки, більше флешмобів, ігри різного спрямування, ввести танцювальні та вокальні гуртки, додаткові години на заняття по підготовці до ЗНО, читацькі вечори, спортивні змагання, дискотеки. Деяких учнів непокоїть питання обов’язковості шкільної форми для учнів, а інших - 8 урок в розкладі. Після обговорень та дискусій розпочались вибори голови та заступника.

У кожного  учасника були  бюлетені з назвами закладу та іменами кандидатів, голос можна було віддати лише супернику, за результатами виступів кожен зробив свій вибір на користь одного з 15 кандидатів. Таким чином пройшов перший етап відбору.

За результатами голосування всі учасники надали перевагу Вікторії Баламут, учениці ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст. №1», вона і стала головою учнівського самоврядування Тростянецької територіальної громади. За місце заступника в другому турі боролись два учасника, отримавши додаткові завдання та запитання, більшу кількість голосів отримав Калічевський Максим, учень Летківського ЗЗСО І-ІІІ ст. 

Визначитись з переможцями голосувань допомогли члени лічильної комісії:

заступник начальника Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради – Тетяна Жемчужнікова;

юрисконсульт Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради – Галина Торбахевич;

начальник Служби в справах дітей – Вікторія Рєзнікова.

Наприкінці заходу голови учнівського самоврядування отримали рекомендації по реалізації  своїх задумів та планів для подальшого втілення у шкільне життя.

Паралельно під час підготовки учнівських лідерів до самопрезентації начальником Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Оленою Пунько, заступником та методистом ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст. №1» Світланою Лещенко було проведено нараду педагогів-організаторів та заступників директорів з навчально-виховної роботи з актуальних питань виховної роботи в закладах загальної середньої освіти громади.

 

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту

Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь