A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оголошення

Дата: 01.12.2021 15:53
Кількість переглядів: 294

Фото без опису

   Повідомлення про оприлюднення розділу «Охорона навколишнього природного середовища») проекту містобудівної документації місцевого рівня, а саме " Генерального плану с. Демидівка Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади Гайсинського району Вінницької області", далі (ПДД).

  Розділ розроблений на підставі рішення Тростянецької селищної ради від 27 січня 2020 року №478, на замовлення Відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради відповідно до договору №16 від 07 липня 2021 року та завдання на проектування.

   Замовником проекту є Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради (24300, Вінницька область, Гайсинський район, смт. Тростянець, вул. Соборна, буд. 77).

    Дата початку розгляду та оприлюднення розділу "Охорона навколишнього природного середовища" з 06.12.2021р. Строк визначений для  проведення  процедури  громадського обговорення 30 днів.

    Основна інформація розділу "Охорона  навколишнього природного середовища", який одночасно є звітом про стратегічну екологічну оцінку,  представлені для ознайомлення на офіційному веб-сайті https://trostyanec-gromada.gov.ua

У зв’язку із запобіганням поширенню на території України коронавірусної хвороби (COVID-19), громадське обговорення щодо планованої діяльності після подання звіту з оцінки впливу на довкілля проводиться виключно у формі надання письмових зауважень і пропозицій, у тому числі в електронному вигляді. Пропозиції та зауваження надаються в письмовій формі на електронну адресу info@ trostyanec-gromada.gov.ua  або до поштової скриньки 24300, Вінницька область, Гайсинський район, смт. Тростянець, вул. Соборна, буд. 77 (1й пов.) в робочі дні з понеділок – четвер 08:00 – 17:00; п’ятниця 08:00 – 16:00. Відповідальний за організацію розгляду пропозицій Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів Тростянецької селищної ради. тел.: 22577

Строк громадського обговорення 30 днів з дня її оприлюднення з 6.12.2021р. по 06.01.2022р.

  Просимо надати зауваження та пропозиції в встановлені терміни. Дякуємо за розуміння.

Додаток


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь