A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Про обов’язкову професійну атестацію управителів багатоквартирних будинків

Дата: 20.01.2022 08:51
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

З 01 січня 2019 року в Україні було впроваджено норму з обов’язкової професійної атестації управителів багатоквартирних будинків.

Згідно частини 5 статті 18 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» кожен управитель - юридична особа зобов’язаний мати у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії "менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)", а управитель – фізична-особа підприємець зобов’язаний самостійно пройти професійну атестацію або мати у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії "менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)".

Згідно норм вищевказаного документу нині діючі договори на управління багатоквартирними будинками, укладені з управителями, що не мають кваліфікаційного сертифіката, вважатимуться недійсними.

З метою підвищення фахового рівня спеціалістів сфери управління багатоквартирними будинками Асоціація управителів житла у 2016 році виступила ініціатором створення та співзасновником ТОВ «Інститут муніципального менеджменту», який наприкінці 2019 року пройшов акредитацію в Національному агентстві з акредитації України та протягом останніх двох років активно проводить професійну атестацію за напрямом «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)».

Крім цього інформуємо, що в період дії карантинних обмежень є можливість пройти навчання та професійну атестацію в акредитованому органі сертифікації персоналу ТОВ «Інститут муніципального менеджменту» дистанційно та за найнижчою ціною в Україні.

Подати заявку та отримати більш детальну інформацію про дати проведення професійної атестації, вартість та ін., можна по телефону: (093) 392-16-22 або шляхом надсилання листа на ел.пошту: auz01@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь