A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

У Тростянці відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України

Дата: 10.04.2022 12:25
Кількість переглядів: 1649

Фото без опису

Зараз так потрібно допомагати нашим воїнам подолати ворога і кожен, як може, наближає перемогу.

09 квітня вчителі, учні, випускники та гості КЗ «Тростянецька дитяча музична школа» зібрались на імпровізованій сцені задля єдиної високої мети - проведення благодійного заходу «З Україною в серці».

На концерті просто неба звучали українські пісні та музичні твори, які кріпили патріотичний дух українців в цей непростий для країни час: «Мелодія» Мирослава Скорика у виконанні ансамблю скирипалів, «Прелюдія» Берковича у виконанні Яни Стаценко, «Українська п‘єса» Євгена Дробенко у виконанні Владислава Бугайова, «Лелеки» Лісової та Дутченка у виконанні Матвія Івасенка, «Елегія» Миколи Лисенка у виконанні Анастісії Білик, «Венесуельський вальс» Патромано у виконанні дуету гітаристів Іллі Білика та Дмитра Гонти, «Ой калино, сестро рідна» муз. Лісової на вірші Корнієнко у виконанні випускниці 2019 року Каріни Цасюк, попурі на тему козацьких пісень у виконанні дуету баяністів Олександра Сметанського та Варерія Цасюка, «Козацький марш» у виконанні Миколи Савченка під акомпонимент Олександра Сметанського та Варерія Цасюка, пісня «Наше небо» у виконанні вокального ансамблю вихованців ДМШ, «Буря» Володимира Савченка у виконанні Маші Мазурик, «З минулого» Сокальського у виконанні Ангеліни Шарапанівської, «Чистеє небо» у виконанні хору КЗ «Тростянецька дитяча музична школа».

Окрасою благодійного заходу став виступ надзвичайно талановитої та сильної духом дівчини, яка попри всі складнощі та пережитий біль не перестає співати, творити та величати красу української пісні. Софія Швець, студентка другого курсу Сумського коледжу мистецтв та культури, виконала твір «Колискова» (муз. Майбороди, вірші Малишка).

На завершення концерту всі учасники дійства разом з глядачами, серед яких жителі Тростянецької СТГ та переселенці, які знайшли прихисток в громаді, виконали Гімн України. Також гучними аплодисментами всі присутні висловили вдячність команді музичної школи за незабутні емоції та організацію заходу.

Усі зібрані на благодійному заході гроші будуть передані на потреби Збройних Сил України.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь