Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Сміливість – це бути Україною

Дата: 24.04.2022 09:45
Кількість переглядів: 418

Фото без опису

Другий місяць війни показав, що Україна здатна опиратися повномасштабній агресії росії - попри те, що у цьому спротиві вона фактично залишається сам-на-сам із ворогом.

Ніхто - включно з нашими друзями та партнерами у вільному світі - не очікував, що Україна буде тримати оборону настільки довго і ефективно. Взяття Києва “за чотири дні” виглядало дуже логічним як у Москві, так і у Брюсселі чи Вашингтоні.

Але Україна поламала всю кремлівську гру. Ми вистояли, ми активно опираємося ворогу, ми контратакуємо, ми звільняємо тимчасово захоплені території і наших людей.

Ми дали світу зрозуміти, що таке сміливість. Ми стали найсміливішою нацією світу. Президент, який не евакуювався, а залишився із власним народом. Народ, який не злякався набагато більш потужного ворога.

Нас цитують, нас ставлять у приклад. На нас рівняються, надихаються нами. Чисельність людей, які хочуть вивчити українську у світі зросла більш ніж у 5 разів. Фраза про руський корабель, якою зустріли агресора захисники Зміїного, лунає зі сцен, парламентських трибун і навіть церковних кафедр.

Людство отримало розуміння того, що означає бути сміливим по-справжньому. Сміливість – це бути Україною. Не побоятися протистояти агресору сам-на сам. Це визнає Джо Байден, це визнає Борис Джонсон, це визнають мільйони людей по всьому світові. Бути сміливим, як Україна – стало вже світовим трендом. Ми допомагаємо людям долати страх перед диктатурами, авторитарними режимами, перед брехнею і смертю.

#ЖиттяПереможе

#LifeWillPrevail


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних