A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась атестація працівників закладів культури

Дата: 29.04.2022 14:51
Кількість переглядів: 1397

Відповідно до Положення про проведення атестації працівників підприємств, установ, організацій та закладів галузі культури, затвердженого наказом Міністерства культури і туризму від 16.07.2007 №44 (зі змінами), наказу Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради від 16.02.2022 р. №80 «Про проведення атестації працівників закладів галузі культури»  28-29 квітня 2022 року відбулась атестація працівників закладів культури Тростянецької селищної територіальної громади. Керівниками закладів культури до атестаційної комісії було подано пакет документів на 46 працівників культури для їх атестації у 2022 році.

З метою об’єктивної оцінки професійної кваліфікації та ділових якостей працівників закладів культури, визначення можливостей їх професійного росту кожним працівником виконано письмове завдання.

Атестаційною комісією, під головуванням начальника Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту  селищної ради Олени Пунько обговорено професійні якості та результати діяльності працівників закладів культури громади, проведено аналіз курсової перепідготовки, зроблено зауваження та надано необхідні рекомендації щодо підвищення ефективності роботи.

Всіх працівників культури атестовано, як таких, що відповідають займаній посаді. За результатами проведеної атестації складено протоколи, оформлено атестаційні листи, визначено тарифні розряди, рекомендовано направлення певних працівників на курси підвищення кваліфікації за галузевою програмою.

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту  селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь