A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Нарада керівників закладів загальної середньої та дошкільної освіти

Дата: 27.05.2022 09:20
Кількість переглядів: 313

26 травня в  онлайн режимі  відбулася нарада  керівників закладів загальної середньої освіти, на якій начальником Управління    ОКТМС Тростянецької селищної ради Оленою Пунько розкрито питання   завершення 2021/2022 навчального року та підготовку  до нового  2022/2023 навчального року  й  покращення протипожежного захисту об’єктів освіти у весняно-літній період 2022 року. Жемчужнікова Т.В., заступник начальника, надала рекомендації директорам щодо  вдосконалення освітньої діяльності та внутрішньої системи забезпечення якості освіти  у 2022/2023 навчальному році. На нараді  підвели  підсумки діяльності  психологічної служби  закладів освіти Тростянецької селищної ради та орієнтовно визначили завдання на наступний рік. Пунько О.Д. акцентувала увагу на необхідності  в умовах воєнного стану впровадження  в закладах освіти  електронних журналів та щоденників та  дотриманні  Порядку ведення обліку  учнів.

      Діденко В.В., директор КУ «Тростянецький селищний ІРЦ», ознайомила учасників наради з  новими завданнями установи в умовах воєнного стану.

На нараді керівників закладів дошкільної освіти  начальником Управління ОКТМС Оленою Пунько висвітлено питання роботи закладів  під час запровадження воєнного стану в Україні, необхідності створення безпечного середовища як можливості відновлення роботи закладу у звичному режимі. Заступник начальника Управління Тетяна  Жемчужнікова наголосила на важливості функціонування внутрішньої системи забезпечення якості освіти  у ЗДО та необхідності стратегії розвитку закладу дошкільної освіти.

Директорам надали рекомендації щодо організації закупівель  в умовах запровадження воєнного стану та оплати праці уповноваженої особи (Федоришина Т.І., головний спеціаліст відділу фінансово-господарського забезпечення).

Головний спеціаліст-юрисконсульт Галина Торбахевич надала консультації щодо процедури оцифрування трудових книжок працівників закладів освіти та умови надання відпусток під дії воєнного стану.

Головний спеціаліст Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Тетяна Шерстюк акцентувала увагу керівників закладів дошкільної освіти на зміні правил організації діловодства та архівного зберігання документів та обов’язковості виконання Інструкції з ведення ділової документації у закладах дошкільної освіти. Також, акцентовано увагу присутніх на питаннях зарахування дітей з числа переміщених осіб до закладу дошкільної освіти, атестації робочих місць, змінах у порядку організації інклюзивного навчання.

У зв’язку із початком підготовки закладів дошкільної освіти до роботи у новому навчальному році,  увагу керівників акцентовано на забезпеченні безпеки освітнього середовища, споруд та території закладів.

 

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь