Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

1 липня закінчився навчальний рік в закладах освіти

Дата: 01.07.2022 15:10
Кількість переглядів: 253

Фото без опису

Два роки поспіль Останній дзвоник і вручення документів про отримання освіти були не такими, як завжди – через пандемію коронавірусу, цьогоріч – через війну, розв’язану росією.

Відомо, що через бойові дії окупантів 102 освітніх заклади України повністю знищені. У 14 областях  школярі навчалися дистанційно, в 4 -х – частково дистанційно і очно, та ще в 7 областях навчання відбувалося частково дистанційно або взагалі призупинено.

На 03 червня 2022 року, коли в школах Тростянецької селищної ради лунали останні дзвоники,  онлайн  знання здобували 70 учнів-переселенців. Нажаль, 124 учні з наших закладів виїхали закордон.

 

Випускники шкіл отримали документи про освіту незалежно від місця перебування, так і в закладах освіти нашої громади: 5 учнів з числа внутрішньо переміщених осіб отримали документи про освіту на нашій території.

У 2021/2022 навчальному році базову загальну середню освіту здобули 193 дев’ятикласники (в тому числі  4  внутрішньо переміщені особи),  з них 5 ( 3 %) отримали свідоцтва з відзнакою.

Повну загальну середню освіту здобули 88 випускників 11-х класів (з них 1 внутрішньо переміщена особа).

За високі досягнення у навчанні Золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» нагороджена 1випускниця – Марчук Марія (Олександрівський ЗЗСО І-ІІІ ст.).

У 2021/2022 навчальному році  79  учнів стали переможцями ІІ  етапу Всеукраїнських учнівських предметних олімпіад,  4 учні закладів загальної середньої освіти нашої громади посіли призові місця в ІІІ (обласному) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад: 0 - перше місце,  1 - друге, 3  – третіх.

За підсумками  ІІІ етапу  переможцями стали:

ü ІІІ місце Всеукраїнської учнівської олімпіади з історії – Вихристюк Андрій Віталійович, учень 10 класу Будянського ЗЗСО І-ІІІ ст.

ü ІІІ місце Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій – Горбань Андрій Анатолійович, учень ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст. №1»

ü ІІ місце Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури – Притуляк Вікторія Віталіївна, учениця 10 класу Четвертинівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

ü ІІІ місце Всеукраїнської учнівської олімпіади з правознавства - Дзуман Вероніка Сергіївна, учениця 9 класу Летківського ЗЗСО І-ІІ ст.

Диплом ІІІ ступеня ХІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – Богатко Софія Володимирівна, учениця 10 класу Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ст.

 

Постановою Кабінету Міністрів України від 24 червня 2022 р. № 711 «Про початок навчального року під час дії правового режиму воєнного стану в Україні» установлено тривалість 2022-2023 навчального року – з 1 вересня 2022 року по 30 червня 20223 року.

З 1 вересня в Україні  відкриються  школи, які обладнані укриттями. Водночас укриття має бути таким, щоб під час повітряної тривоги в ньому могли одночасно розміститися всі, хто в цей момент перебуває в закладі освіти, де площа укриття замала для всіх учнів одночасно,  діти навчатимуться у кілька змін.

Над облаштуванням укриттів заклади освіти отримали завдання працювати до 1серпня 2022 року.

         Управління освіти, культури, туризму, молоді  та спорту селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних