Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

18 липня в парку Тростянця відбудеться концерт Зразково-показового оркестру ЗСУ

Дата: 13.07.2022 14:30
Кількість переглядів: 218

Фото без опису

У важкий час повномасштабної війни, дні страждань та болю, для всіх українців дуже важлива підтримка. Музика - це те, що допомогає підтримати моральний дух та додати віри у завтрашній день.

За ініціативи вищого військового керівництва і відповідно до рішення Головнокомандувача ЗСУ, заслужений академічний Зразково-показовий оркестр Збройних Сил України їздить українськими містами і підтримує громадян та військових піснями і музикою. Виступи колективу проходять в межах патріотично-мистецької акції «Час обрав нас».

Цей творчий колектив розпочав свою діяльність після початку повномасштабного ворожого вторгнення в Україну. Спочатку музиканти підбадьорювали воїнів, які йшли на фронт, потім - мирних жителів, які переховуалися від ворожих обстрілів… Тепер творча команда їздить з концертами по всій країні..

Драйвові та запальні концерти стартувала у квітні та проходили у Київській, Житомирській, Хмельницькій, Чернівецькій та Тернопільській областях. За цей час військові музиканти провели понад сто виступів.Зараз колектив гастролює Вінниччиною.

На початку кожного з концертів присутні вшановували хвилиною мовчання загиблих воїнів, які полягли. Для гарного настрою, позитивних емоцій, яких вкрай не вистачає, для підтримки бойового духу захисників та народу України співаки та музиканти виконали українські пісні сучасного репертуару, серед яких відомі «Байрактар», «Чорнобаївка», «Ой, у лузі червона калина» та ін. А наприкінці концерту - Державний Гімн України.

Пам'ятаймо, що навіть у темні часи варто шукати промінь надії, який допоможе не впасти духом та продовжувати боротьбу заради спільної перемоги! Головне в умовах повномасштабного ворожого вторгнення - не втратити життєвий запал та жагу до перемоги!

Перемога буде обов’язково за нами!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних