A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Соціальна робота у громаді

Дата: 22.07.2022 15:18
Кількість переглядів: 251

 

       Протягом тижня головний спеціаліст служби у справах дітей  селищної ради Світлана Савчук спільно з КЗ «Тростянецький селищний центр надання соціальних послуг» та  інспектором ювенальної превенції Гайсинського РУП Борисом Дідуром здійснили виїзди у с. Тростянчик, с. Северинівка та с. Велика Стратіївка.

Метою візиту стала перевірка умов проживання дітей із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах,  належного виконання батьківських обов'язків батьками.

        Під час відвідування обстежено та вивчено  умови проживання  12 дітей, які виховуються у чотирьох сім'ях. Встановлено, що у родинах, де виховуються 7 неповнолітніх дітей, умови проживання задовільні, у дітей наявні спальні місця, одяг, взуття відповідно до сезону та віку, облаштований куток для ігор. Малолітні діти знаходяться під контролем сімейного лікаря відповідно до укладених батьками  декларацій. Продуктами харчування родина забезпечена.

    За місцем проживання інших двох родини з батьками  проведена бесіда щодо відповідального батьківства, їм роз'яснені  вимоги чинного законодавства, що вони зобов'язані виховувати дітей належним чином, піклуватись про їх здоров'я, фізичний, духовний розвиток, навчання, створювати належні умови. У  матерів взяті письмові зобов'язання та складені адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП. З метою соціального захисту дітей, скеровані листи до закладу освіти, охорони здоров'я, поліції, управління соціального захисту населення.

     За наслідками проведеної роботи складені акти обстеження умов проживання дітей та  адміністративні протоколи за ст. 184 КУпАП.

 

Служба у справах дітей селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь