A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Людмила Червонецька: «Ми – українці! Ми є, були і будемо! Ми заявляємо про це щоденно на всіх фронтах, бо ми – нездоланні!»

Дата: 28.07.2022 11:48
Кількість переглядів: 407

Сьогодні наша громада разом з усією країною відзначає нове, але таке важливе свято – День Української Державності, встановлений Президентом України відповідним Указом, з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення. 

28 липня обрано невипадково, адже у цей день українці вшановують пам'ять видатного державотворця, святого рівноапостольного князя Київського Володимира Великого, який охрестив Русь-Україну.

Тож з нагоди державного свята представники влади нашої громади,  військові та громадськість зібрались на головній площі Тростянця, аби засвідчити неабияку єдність, міць та стійкість нескореного українського народу.

Захід розпочався із урочистого підняття Державного Прапору України та живого виконання Державного Гімну України.

«Це нас, українців, випалювали вогнем, вирубували мечами, гнали у рабство, морили голодом катували в концтаборах, намагалися знищили нашу культуру та історію! Ми гідно стояли і продовжуємо відстоювати своє місце у світі. Ми є, ми були і ми будемо! І про це ми заявляємо щоденно на всіх фронтах!» - звернулась до учасників заходу селищний голова Людмила Червонецька.

Після урочистого підняття Державного Прапора присутні хвилиною мовчання вшанували подвиг усіх полеглих за Українську державу, тих, хто віддав свої життя заради світлого майбутнього наших дітей в незалежній Україні.

По завершенню заходу відбулося покладання квітів до Меморіалу пам’яті та до Стелли пам’яті загиблим (померлим) учасникам АТО.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь