A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

За нашою молоддю сьогодення та майбутнє

Дата: 12.08.2022 11:06
Кількість переглядів: 381

Фото без опису

 

У цьому році Україна вперше відзначає День молоді в Міжнародний день молоді – 12 серпня відповідно до Указу Президента України від 28 липня 2021 року №333.

В цей день багато хочеться сказати про молодь нашої Тростянецької громади. Адже молодь Тростянеччини - це понад 5 тисяч жителів, сміливих, амбітних, перспективних, розумних, творчих, талановитих.

Наша молодь – це не тільки майбутнє, це - сьогодення країни. Це наша надія і опора.  І хоча на  їх долю  випали нелегкі часи, та вони  активно проявляють себе у різних сферах життя. Сьогодні 137 молодих юнаків та чоловіків Тростянеччини стоять на захисті  нашої держави. На жаль, за законом воєнного часу не можемо назвати їх імена, але ми пишаємось ними і  щиро їм вдячні.

Ми свято бережемо пам'ять про наших молодих героїв сьогодення, які віддали  своє життя за Україну. Вічна їм слава!

В цей день виносимо слова подяки всім представникам молодого покоління, які долучаються до волонтерської діяльності: організовують благодійні ярмарки, плетуть маскувальні сітки, доставляють гуманітарну допомогу та ін.

Вдячність сьогодні і молодим підприємцям громади, які зберегли свій бізнес, переформатувались та працюють  в ці нелегкі часи і роблять свій внесок у здобуття перемоги.

Тростянеччина пишається  нашими молодими спортсменками – Лілією Маланчук та Яною Шалембою, які гідно представляють  Україну  на міжнародній арені у спорті.

Ми гордимося випускниками наших навчальних закладів, які завершили навчання в нелегких дистанційних умовах та склали мультипредметні тести  на найвищі бали: випускники Оляницького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. - Геда Влада (200 балів з української мови та 200 балів з історії України), Горбенко Вадим (194 бали з української мови), випускниця  Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Марчук Марія (математика - 200 балів, українська мова - 194 бали, історія України - 192 бали), випускниця ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст.№1» Дячук Марія  (українська мова-180 балів, математика – 200 балів).

Варто відзначити успіхи молоді Тростянеччини в культурі і мистецтві. З приємністю сьогодні відзначаємо випускників і вихованців Тростянецької дитячої музичної школи  Ангеліну Шарапанівську, Іллю Калиту, Анастасію Білик, Анастасію Мартошенко,  Матвія Івасенка, Олександра Сметанського, Вероніку Ярмак, Яну Стаценко,  які здобули перемогу у Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях і конкурсах.

Окремо хочеться відмітити і молодого викладача з класу фортепіано Наталію Шнурук, яка є членом Молодіжної ради при Тростянецькій селищній раді, та вихованці якої мають високі досягнення у музиці, а випускниця школи Дарія Ковальська стала студенткою Кельнської вищої школи музики.

Молодість – безцінний час, коли закладається міцний фундамент майбутнього, на якому належить будувати щастя для себе і рідних.

У День молоді   бажаємо цінувати кожну мить, дбайливо зберігати кращі спогади і мріючи про щось більше радіти всьому хорошому, що є в нашому житті! Як найшвидшої перемоги, мирного неба, світлого майбутнього, в якому не буде місця для нудьги і негараздів, де буде мир, благополуччя і процвітання!

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь