Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

За нашою молоддю сьогодення та майбутнє

Дата: 12.08.2022 11:06
Кількість переглядів: 402

Фото без опису

 

У цьому році Україна вперше відзначає День молоді в Міжнародний день молоді – 12 серпня відповідно до Указу Президента України від 28 липня 2021 року №333.

В цей день багато хочеться сказати про молодь нашої Тростянецької громади. Адже молодь Тростянеччини - це понад 5 тисяч жителів, сміливих, амбітних, перспективних, розумних, творчих, талановитих.

Наша молодь – це не тільки майбутнє, це - сьогодення країни. Це наша надія і опора.  І хоча на  їх долю  випали нелегкі часи, та вони  активно проявляють себе у різних сферах життя. Сьогодні 137 молодих юнаків та чоловіків Тростянеччини стоять на захисті  нашої держави. На жаль, за законом воєнного часу не можемо назвати їх імена, але ми пишаємось ними і  щиро їм вдячні.

Ми свято бережемо пам'ять про наших молодих героїв сьогодення, які віддали  своє життя за Україну. Вічна їм слава!

В цей день виносимо слова подяки всім представникам молодого покоління, які долучаються до волонтерської діяльності: організовують благодійні ярмарки, плетуть маскувальні сітки, доставляють гуманітарну допомогу та ін.

Вдячність сьогодні і молодим підприємцям громади, які зберегли свій бізнес, переформатувались та працюють  в ці нелегкі часи і роблять свій внесок у здобуття перемоги.

Тростянеччина пишається  нашими молодими спортсменками – Лілією Маланчук та Яною Шалембою, які гідно представляють  Україну  на міжнародній арені у спорті.

Ми гордимося випускниками наших навчальних закладів, які завершили навчання в нелегких дистанційних умовах та склали мультипредметні тести  на найвищі бали: випускники Оляницького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст. - Геда Влада (200 балів з української мови та 200 балів з історії України), Горбенко Вадим (194 бали з української мови), випускниця  Олександрівського ЗЗСО І-ІІІ ст. Марчук Марія (математика - 200 балів, українська мова - 194 бали, історія України - 192 бали), випускниця ОЗО «Тростянецький ЗЗСО І-ІІІ ст.№1» Дячук Марія  (українська мова-180 балів, математика – 200 балів).

Варто відзначити успіхи молоді Тростянеччини в культурі і мистецтві. З приємністю сьогодні відзначаємо випускників і вихованців Тростянецької дитячої музичної школи  Ангеліну Шарапанівську, Іллю Калиту, Анастасію Білик, Анастасію Мартошенко,  Матвія Івасенка, Олександра Сметанського, Вероніку Ярмак, Яну Стаценко,  які здобули перемогу у Всеукраїнських та Міжнародних фестивалях і конкурсах.

Окремо хочеться відмітити і молодого викладача з класу фортепіано Наталію Шнурук, яка є членом Молодіжної ради при Тростянецькій селищній раді, та вихованці якої мають високі досягнення у музиці, а випускниця школи Дарія Ковальська стала студенткою Кельнської вищої школи музики.

Молодість – безцінний час, коли закладається міцний фундамент майбутнього, на якому належить будувати щастя для себе і рідних.

У День молоді   бажаємо цінувати кожну мить, дбайливо зберігати кращі спогади і мріючи про щось більше радіти всьому хорошому, що є в нашому житті! Як найшвидшої перемоги, мирного неба, світлого майбутнього, в якому не буде місця для нудьги і негараздів, де буде мир, благополуччя і процвітання!

Зі святом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних