Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася 44 сесія селищної ради 8 скликання

Дата: 19.08.2022 14:48
Кількість переглядів: 356

Фото без опису

19 серпня  відбулося пленарне засідання 44-ї  сесії селищної ради, участь у якому взяли 18 депутатів із 26-ти, старости, керівники структурних підрозділів, виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів, представники громадських організацій.  

Впродовж засідання депутатами затверджено звіт про виконання бюджету Тростянецької селищної територіальної громади за перше півріччя 2022, який представила начальник фінансового управління Тетяна Коломієць.

Внесено зміни до структури апарату Тростянецької селищної ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів селищної ради. Затверджено проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Тростянецької селищної ради площею 0,2400 га для розміщення та експлуатації, основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури селища Тростянця.

Окрім того, у відповідність до чинного законодавства приведено перепрофілювання й назви закладів загальної середньої освіти. Депутати вирішили перепрофілювати та змінити найменування закладів загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів на ліцеї, а заклади загальної середньої освіти І-ІІ ступенів на гімназії Тростянецької селищної ради Вінницької області.

Затверджено в новій редакції статути комунальних закладів «Тростянецький будинок дитячої творчості», «Тростянецька селищна публічна бібліотека», «Тростянецький селищний інклюзивно-ресурсний центр», «Тростянецька лікарня», «Тростянецька дитяча музична школа» «Тростянецький селищний центр фізичної культури і спорту» та Тростянецького селищного комунального центру культури та дозвілля.

Депутатами прийнято рішення про безоплатну передачу 16 кисневих концентратів ЦПМСД від Тростянецької селищної ради.

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях постійних комісій селищної ради.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 44 сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних