Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася щорічна конференція працівників освіти Тростянеччини

Дата: 30.08.2022 16:15
Кількість переглядів: 509

Фото без опису

Сьогодні, 30 серпня, відбулася серпнева педагогічна конференція «Освіта, освітяни – незламні у війні» під керівництвом начальника Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Олени Пунько.


Пленарне засідання відбулося в онлайн режимі відеозустрічі педагогічних працівників Тростянецької селищної територіальної громади.


Зустріч розпочалася виступом Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької. Попри всі проблеми і складність викликів сьогодення, кожен керівник шкільної, дошкільної та позашкільної освіти вкотре отримали хорошу оцінку і подяку від очільниці громади за велику і титанічну роботу в напрямку розвитку освітньої галузі в нелегкий для країни час. Також Людмила Червонецька привітала всіх учасників освітнього процесу громади з початком нового навчального року та закликала не зупинятися в напрямку спільного наближення перемоги, де кожен працює сьогодні на своєму місці.


У відеоконференції також взяли участь представники апарату селищної ради: Олег Ткач та Володимир Маснюк.


Відповідно порядку денного про підсумки роботи закладів освіти Тростянецької селищної ради за 2022-й навчальний рік та завдання на новий 2022-2023 н.р. учасникам зібрання доповіла начальник Управління освіти, культури, туризму та спорту Тростянецької селищної ради Олена Пунько. Керманич освітньої галузі детально зупинилася на основних аспектах, проблемах і завданнях, котрі впливають сьогодні на формування освітнього і виховного процесу – безпечне освітнє середовище в умовах військового стану та рівень готовності закладів освіти громади до навчального процесу в режимі «офлайн». Окремими темами виступу О.Пунько стали підсумки досягнень учнів впродовж минулого навчального року, результатів проходження учнями випускних класів національного мультипредметного тесту, стан матеріально-технічної бази освітньої галузі, нововведення в організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у новому навчальному році. 


До участі у конференції доєдналась завідувач сектору роботи з експертами Управління ДСЯО у Вінницькій області Марина Федчишена, котра виступила з презентацією «Цифрова трансформація та безпека освітнього простору в умовах воєнного стану». Вона детальніше розповіла про проведення зовнішнього оцінювання та самооцінювання освітніх і управлінських процесів у закладах освіти за допомогою інформаційно-аналітичної системи EvaluEd.


Директор Летківського ЗДО «Пролісок» Жанна Пишнюк презентувала учасникам конференції інформаційно-методичний матеріал «Створення освітнього безпечного середовища як умова розвитку, виховання та навчання дітей дошкільного віку.


Про особливості освіти дітей з особливими освітніми потребами вела мову директорка КУ «Тростнецький селищний інклюзивно-ресурсний центр» Валентина Діденко.


Директорка Ліцею смт Тростянець Антоніна Сліденко розповіла про формування нового українця в умовах історичних викликів сучасності.


Від імені Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації почесними грамотами за сумлінну і плідну працю та особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління Олена Пунько нагородила ряд працівників освіти громади за підсумками педагогічної атестації. Як наголосила вона в підсумку свого виступу, сьогодні всі 15 закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади готові приймати учнів на навчання за шкільні парти. 


Завершальним етапом проведення серпневої педагогічної конференції стала презентація у світлинах «Підготовка закладів освіти до нового 2022/2023 навчального року».

Докладніше за посиланням: https://trost.osv.org.ua/2022-rik-14-17-40-30-08-2022/

 

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних