A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулася щорічна конференція працівників освіти Тростянеччини

Дата: 30.08.2022 16:15
Кількість переглядів: 487

Фото без опису

Сьогодні, 30 серпня, відбулася серпнева педагогічна конференція «Освіта, освітяни – незламні у війні» під керівництвом начальника Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Олени Пунько.


Пленарне засідання відбулося в онлайн режимі відеозустрічі педагогічних працівників Тростянецької селищної територіальної громади.


Зустріч розпочалася виступом Тростянецького селищного голови Людмили Червонецької. Попри всі проблеми і складність викликів сьогодення, кожен керівник шкільної, дошкільної та позашкільної освіти вкотре отримали хорошу оцінку і подяку від очільниці громади за велику і титанічну роботу в напрямку розвитку освітньої галузі в нелегкий для країни час. Також Людмила Червонецька привітала всіх учасників освітнього процесу громади з початком нового навчального року та закликала не зупинятися в напрямку спільного наближення перемоги, де кожен працює сьогодні на своєму місці.


У відеоконференції також взяли участь представники апарату селищної ради: Олег Ткач та Володимир Маснюк.


Відповідно порядку денного про підсумки роботи закладів освіти Тростянецької селищної ради за 2022-й навчальний рік та завдання на новий 2022-2023 н.р. учасникам зібрання доповіла начальник Управління освіти, культури, туризму та спорту Тростянецької селищної ради Олена Пунько. Керманич освітньої галузі детально зупинилася на основних аспектах, проблемах і завданнях, котрі впливають сьогодні на формування освітнього і виховного процесу – безпечне освітнє середовище в умовах військового стану та рівень готовності закладів освіти громади до навчального процесу в режимі «офлайн». Окремими темами виступу О.Пунько стали підсумки досягнень учнів впродовж минулого навчального року, результатів проходження учнями випускних класів національного мультипредметного тесту, стан матеріально-технічної бази освітньої галузі, нововведення в організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти у новому навчальному році. 


До участі у конференції доєдналась завідувач сектору роботи з експертами Управління ДСЯО у Вінницькій області Марина Федчишена, котра виступила з презентацією «Цифрова трансформація та безпека освітнього простору в умовах воєнного стану». Вона детальніше розповіла про проведення зовнішнього оцінювання та самооцінювання освітніх і управлінських процесів у закладах освіти за допомогою інформаційно-аналітичної системи EvaluEd.


Директор Летківського ЗДО «Пролісок» Жанна Пишнюк презентувала учасникам конференції інформаційно-методичний матеріал «Створення освітнього безпечного середовища як умова розвитку, виховання та навчання дітей дошкільного віку.


Про особливості освіти дітей з особливими освітніми потребами вела мову директорка КУ «Тростнецький селищний інклюзивно-ресурсний центр» Валентина Діденко.


Директорка Ліцею смт Тростянець Антоніна Сліденко розповіла про формування нового українця в умовах історичних викликів сучасності.


Від імені Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації почесними грамотами за сумлінну і плідну працю та особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління Олена Пунько нагородила ряд працівників освіти громади за підсумками педагогічної атестації. Як наголосила вона в підсумку свого виступу, сьогодні всі 15 закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади готові приймати учнів на навчання за шкільні парти. 


Завершальним етапом проведення серпневої педагогічної конференції стала презентація у світлинах «Підготовка закладів освіти до нового 2022/2023 навчального року».

Докладніше за посиланням: https://trost.osv.org.ua/2022-rik-14-17-40-30-08-2022/

 

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь