A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Оперативна інформація станом 06.00 31.08.2022 щодо російського вторгнення

Дата: 31.08.2022 07:59
Кількість переглядів: 235

Фото без опису

Слава Україні! Триває сто вісімдесят дев'ятий (189) день героїчного спротиву українського народу російському військовому вторгненню.

На Волинському, Полісському та Сіверському напрямках ситуація залишається незмінною. На останньому ворог здійснив мінометні та артилерійські обстріли в районах населених пунктів Гай Чернігівської області та Дмитрівка та Кіндратівка Сумської області.

На Харківському напрямку ворог обстріляв зі ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Дуванка, Клинове, Соснівка, Деменціївка, Руська Лозова, Руські та Черкаські Тишки, Великі Проходи, Циркуни, Петрівка, Старий Салтів, Перемоха, Шестакове, Байрак, Норцівка та Шевелівка .

На Донецькому напрямку ворог не припиняє спроб зайти на адміністративний кордон Донецької області. На сьогоднішній день тривають запеклі бої на Бахмутському та Авдіївському напрямках, в районах Кодем, Зайцеве, Піски, Первомайське та Мар'їнки.

На Слов'янському напрямку ворожі підрозділи продовжили обстріли зі ствольної артилерії та множинних ракетних установ поблизу Долина, Краснопілля, Богородичне та Вірнопілля. Ворожий літак вдарив поблизу Вірнопілля.

На Краматорському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Веселе, Берестове, Богородичне, Тетянівка, Закитне, Мала Піскунівка, Григорівка, Верхньокам'янське, Спірне, Івано-Дар'ївка з мінометів, танків та ракетної артилерії. Райони поблизу Спірного та Івано-Дар'ївки збили ворожі літаки.

У напрямку Бахмута зафіксовано обстріли з артилерії різних типів поблизу Бахмута, Бахмутського, Соледара, Яковлівки, Зайцеве, Майорська та Кодеми. Наступальними діями ворог намагався просунутися на напрямках Бахмута, Весела Долина та Зайцеве, але безуспішно відступив. Проводяться спроби встановити контроль над населеним пунктом Кодема, бойові дії тривають.

На Авдіївському напрямку ворог обстріляв з мінометів, танків, ствольної та ракетної артилерії поблизу Авдіївки, Опитне, Уманське, Первомайське, Старомихайлівки та Нью-Йорка. Наступальними діями намагався покращити тактичне становище на напрямках Краснохорівки та Мар'їнки, традиційно зазнав втрат та відступив.

На Новопавлівському напрямку зафіксовано ворожий вогонь поблизу Новомихайлівки, Парасковиївки, Пречистівки, Золота Нива, Велика Новосілка та Благодатне.

На Запорізькому напрямку ворог використовує танки, ракетну та ствольну артилерію, ворог здійснював обстріли уздовж лінії зіткнення. Ворог здійснює перегрупування підрозділів та підрозділів 3-го армійського корпусу на тимчасово окупованій території Запорізької області з метою відновлення наступ на вказаному напрямку.

На Південно-Бухщині ворог продовжив обстріли військової та цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Олександрівка, Любомирівка, Новомиколаївка, Лупареве, Червоний Яр, Новогригорівка, Степове, Первомайське, Киселівка, Партія занске, Квітневе, Червона Долина, Кобзарці, Тернівка, Андріївка, Осокорівка, Ольгине, Іванівка, Трудолюбівка, Добрянка, Потьомкине, Князівка та Тополине. Авіаударів постраждав район Андрійівки та Плотницьке тракт.

Морське угруповання ворога у водах Чорного та Азовського морів продовжує виконувати завдання з розвідки та блокування цивільного судноплавства. Загроза ракетних ударів по об'єктах та елементів інфраструктури вглиб території України продовжується.

Ворог зазнає значних втрат у живій силі.

Віримо в ЗСУ! Разом ми переможемо!

Слава Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь