A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Про обговорення проєкту детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами населеного пункту на території Тростянецької селищної ради

Дата: 13.09.2022 16:55
Кількість переглядів: 191

Тростянецька селищна рада повідомляє, що відповідно до розпорядження Тростянецької РДА  від 2 грудня 2015 року № 233 розробляється проект детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами населеного пункту на території Тростянецької селищної ради на земельній ділянці загальною площею 3,0 га.

Рішення 39 сесії Тростянецької селищної ради  7 скликання  від 27.01.2020 року №478 розробляється звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) Генерального плану с.Демидівка Гайсинського району Вінницької області.

Для врахування інтересів громадськості, громадські обговорення детального плану території та стратегічної екологічної оцінки  за межами населеного пункту на території Тростянецької селищної ради на земельній ділянці загальною площею 3,0 га, та  звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) Генерального плану с.Демидівка Гайсинського району Вінницької області будуть тривати з 16 вересня 2022р. до 17 жовтня 2022р.

З містобудівною документацією та звітом про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) Генерального плану с.Демидівка Гайсинського району Вінницької області можна ознайомитись за адресою: смт. Тростянець Вінницької області вул. Соборна, буд. 77, приміщення Тростянецької селищної ради та на офіційному сайті Тростянецької селищної ради.

Громадські слухання детального плану та стратегічної екологічної оцінки, та звіт про стратегічну екологічну оцінку (СЕО) Генерального плану с.Демидівка Гайсинського району Вінницької області відбудуться 18 жовтня 2022р. о 11:00 за адресою: смт. Тростянець Вінницької області вул. Соборна, буд. 37, в адміністративній будівлі виконавчих органів Тростянецької селищної ради.

Всім зацікавленим особам, подавати пропозиції пропонується в письмовій формі до Тростянецької селищної ради в термін до 18 жовтня 2022 року (24300 смт. Тростянець Вінницької області вул. Соборна, буд. 77, тел./факс: 04343 2-24-85, контактний email (сайту) e-mail:  tsrada@ukr.net). 

Генеральний план

Детальний план території

Звіт про стератегічну екологічну оцінку


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь