Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Рятувальників Тростянецької громади привітали з професійним святом

Дата: 16.09.2022 20:45
Кількість переглядів: 361

Фото без опису

«Запобігти, врятувати, допомогти» - незмінний девіз людей благородної професії ім’я якій – рятувальник.

Напередодні професійного свята, працівники 29-ї ДПРЧ смт Тростянець ГУ ДСНС у Вінницькій області приймали на свою адресу щирі слова вітання і вдячності.

У приміщенні Тростянецької селищної ради їх особовий склад на чолі з начальником Віталієм Пчелянським привітала селищний голова Людмила Червонецька. «29 ДПРЧ - найкраща в області» - наголосила Людмила Іванівна, цитуючи слова обласного керівництв служби ДСНС й особисто подякувала кожному за їх щоденний подвиг на варті цивільної оборони громади.

Сьогодні, в умовах війни, працівники оперативно-рятувальної служби, як ніколи, - напоготові діяти оперативно, самовіддано і з ризиком для життя. На жаль, багато з них пожертвували власним життям заради спасіння людей від наслідків воєнних дій. Їх світлу пам’ять присутні вшанували хвилиною мовчання.

Тисячі успішно врятованих життів – це найважливіше підтвердження внеску працівників аварійно-рятувальної служби, пожежної охорони у розвиток і зміцнення нашої громади, області і Держави. Вже з початку цього року Тростянецькі рятувальники з ризиком для життя ліквідували 87 пожеж. За поданням начальника 29-ї ДПРЧ за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків зі зміцнення пожежної і техногенної безпеки та ліквідації надзвичайних ситуацій і пожеж на території Тростянецької громади та з нагоди професійного свята подяки та грошові винагороди від Тростянецької селищної ради отримали кращі співробітники 29 ДПРЧ. Почесну місію вручення виконали селищний голова Людмила Червонецька та заступник селищного голови Володимир Маснюк.

Концертна програма, організована працівниками закладів культури громади, додала винуватцям урочистостей гарного настрою і позитиву.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних