A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Житель села Глибочок Іван Григорович Ковальчук відзначив свій поважний ювілей - 90-річчя

Дата: 20.09.2022 08:57
Кількість переглядів: 281


До вітань великої родини ювіляра приєднались в цей день численні гості. Привітати зі святом, подякувати за нелегкий життєвий шлях та мудрість, висловити свою шану завітали представники Тростянецької селищної ради, громадської організації «Рада ветеранів», Глибочанського старостинського округу, місцевого сільськогосподарського підприємства ТОВ «ТАС АГРО».


У Івана Григоровича багато гідних років за плечима, які викликають повагу: є, що пригадати, є, чим пишатися. І хоча життєвий шлях іменинника був тернистим: довелося пережити і голодомор, війну і роки післявоєнної розбудови, та не розгубив він себе на життєвих стежинах. І ці роки – це справжнє багатство, яким може пишатися ювіляр, і яке Господь дарує не кожному.


Відслуживши армію повернувся в рідне село. Одружився на гарній такій же роботящій дівчині Марії із сусіднього села Скибинці.


Все своє життя Іван Григорович працював в колгоспі. Зарекомендував себе великим працелюбом, а ще доброю щирою людиною. Він завжди з легкістю міг всім допомогти, дати слушну пораду.


Скрізь в Івана Григоровича був лад - і на роботі, і вдома. У цей день, як завжди, поруч з Іваном Григоровичем була найрідніша та близька людина – дружина Марія Тодосіївна, яка піклується про свою половинку. За 65 років спільного життя подружжя Ковальчуків завжди ділили навпіл і радість, і вдачу, і невдачу. Разом вони виховали двох прекрасних синів, зустріли на своєму порозі невісток, мають прекрасних онуків, є вже і правнучка. Вони – найбільша гордість і підтримка батьків. Діти та онуки часті гості в батьківській домівці.


Отож, бажаємо, щоб здоров’я не підводило, життєлюбність і оптимізм ніколи не припинялися, а близькі тішили своєю турботою та увагою. Нехай кожен день дарує радість і позитивні емоції, адже це і є запорука довголіття. З ювілеєм!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь