A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось пленарне засідання 46 чергової сесії Тростянецької селищної ради 8-го скликання

Дата: 23.09.2022 15:27
Кількість переглядів: 513

Фото без опису

Сьогодні, 23 вересня, під головуванням селищного голови Людмили Червонецької відбулося пленарне засідання чергової 46 сесії селищної ради VIII скликання.

У роботі сесії взяли участь 19 депутатів із 26, а також начальники відділів виконавчих органів селищної ради, керівники структурних підрозділів та комунальних закладів територіальної громади, старости.

Перед початком пленарного засідання присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих українців внаслідок російської агресії.

Порядком денним засідання було передбачено 10 питань. По першому питанню «Про надання згоди на прийняття майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Вінницької області депутати надали згоду прийняття майна для комунального некомерційного підприємства «Тростянецький центр первинної медико-санітарної допомоги» - санітарного транспорту класу А (Пежо), що перебуває на балансі комунального некомерційного підприємства «Територіальне медичне об’єднання «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради».

Про витрачання коштів резервного фонду бюджету Тростянецької селищної територіальної громади станом на 1 вересня 2022 року прозвітувала начальник фінансового управління Тетяна Коломієць. 

Про розмір батьківської плати за харчування дітей в закладах загальної середньої освіти та закладах дошкільної освіти на 2022 – 2023 навчальний рік інформувала начальник управління освіти, культури молоді та спорту Олена Пунько. Депутатами прийнято рішення встановити у 2022 – 2023 навчальному році плату за харчування однієї дитини в день:

- у закладах загальної середньої освіти у середньому до 25,00 грн. на одну особу;

- у закладах дошкільної освіти у середньому до 42,00 грн. на одну особу, а для багатодітних, малозабезпечених сімей та інших категорій, які потребують соціальної підтримки встановлено пільгові умови оплати харчування дітей.

Депутатами одноголосно прийнято ряд рішень у сфері комунальної власності та з питань земельних відносин.

Детальніше ознайомитися з рішеннями 46-ї чергової сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь