A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Працівники дошкілля та позашкілля громади приймали вітання з професійними святами

Дата: 24.09.2022 19:49
Кількість переглядів: 486

Фото без опису

Щороку, починаючи з 2011-го, в останню неділю вересня в Україні відзначається День дошкілля. Цьогоріч воно співпало з професійним святом працівників позашкільної освіти – 25 вересня. І хоч сьогодні, коли в державі уже сім місяців триває повномасштабна війна і сотні найкращих синів та доньок боряться заради перемоги й миру, не до гучних святкувань, Тростянецька селищна рада не зрадила своїм традиціям і привітала керівників дошкільників та позашкільників з святами, бо у цей тривожний час вони роблять важливу справу – виховують найцінніше, що ми маємо в житті – наших дітей, нашу майбутню зміну.

Напередодні професійних свят в приміщенні селищної ради відбулися урочистості. Тут у святковій обстановці зібралися керівники  комунальних закладів дошкільної освіти та Будинку дитячої творчості.

У вітальному слові селищна голова Людмила Червонецька  подякувала усім за самовіддану  працю. Починаючи з 24 лютого вона була особливо плідною, бо крім основних обов’язків працівники дошкільних та позашкільного закладів освіти активно сприяли Збройним силам України та підрозділам територіальної оборони, займалися волонтерством, допомагали внутрішньо переміщеним особам.

Кожен працівник цієї галузі спільно з батьками, меценатами та благодійниками доклали значних зусиль, аби діти в комфортних умовах першого вересня розпочали навчальний рік. До речі, наша селищна рада одна з небагатьох громад області, де з початку утворення нової громади не оптимізувався жоден дитсадок.

До гарних квітів, теплих слів керівники закладів отримали від селищної ради грошові сертифікати на потреби очолюваних ними установ, а Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту вручило подяки.

Учасники урочистостей вшанували хвилиною мовчання загиблих у війні Героїв.

Працівниками закладів культури громади організована концертна програма.

 

Шановні працівники дошкільної та позашкільної освіти, усі, хто віддає тепло сердець дітям, з професійним святом! Щира вдячність вам за невтомну працю і талант, покликання сіяти мудрість і знання. Міцного здоров’я вам, творчого вогнику, щедрості серця,  здійснення найзаповітніших мрій. Перемоги усім нам і миру!

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь