A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В Тростянецькій громаді відзначили День ветерана та День людей поважного віку

Дата: 01.10.2022 07:00
Кількість переглядів: 492

Першого жовтня усе прогресивне людство світу відзначає Міжнародний день людей похилого віку. В Україні це ще й день ветерана. Тому за важким сьогоденням маємо привід до роздумів щодо взаємозв’язку поколінь, адже на долю ветеранів і людей похилого віку випали тяжкі випробування. Вони пройшли крізь жахи тоталітаризму, голодоморів, Другої світової війни та репресій, але зуміли вистояти і пронести через життя найкращі духовні якості покоління – честь, гідність, вихованість, толерантність. 

І сьогодні не менше випробування переживають вони. У країні восьмий місяць триває повномасштабна війна, у якій беруть участь сини й доньки, онуки даної категорії населення. То ж вони не зважають на сивину, на хвороби, що підкрадаються зненацька, а беруть активну участь у житті своїх громад та держави в цілому: плетуть маскувальні сітки, збирають кошти, продукти харчування на підтримку Збройних сил України і щиро моляться за життя кожного захисника, Перемогу та мир в Україні.

Напередодні Дня людей поважного віку Тростянецька селищна рада вітала представників старшого покоління. У Центрі культури та дозвілля зібралися активні жителі громади. Самодіяльні аматори підготували для них номери художньої самодіяльності. Ветерани бесідували між собою, ділилися важкими спогадами і переймалися долею країни.

«Найбільше багатство літніх людей — їх досвід, мудрість, вміння. Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування. Нехай доля буде прихильна до кожного із вас та ваших родин. Здоров’я, миру, найшвидшої Перемоги нашій державі!», - з словами подяки й шани до присутніх звернулася Тростянецька селищна голова Людмила Червонецька.

На завершення заходу та на згадку про приємну зустріч винуватці свята отримали від селищної ради солодкі презенти, а вихованці декоративно-ужиткових гуртків КЗ "Тростянецький будинок дитячої творчості" виготовили вітальні листівки з побажаннями.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь