A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулось засідання виконавчого комітету

Дата: 04.10.2022 11:11
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

 

04 жовтня відбулось засідання виконавчого комітету селищної ради.

На розгляд виконкому було винесено 13 питань.

Виконавчий комітет затвердив програми «Надання підтримки внутрішньо переміщеним та/або евакуйованим особам  на 2022-2023 роки» та «Розвитку житлово-комунального господарства  Тростянецької селищної територіальної громади на 2021-2025 роки»  в новій редакції.

Разом з тим, внесено зміни до рішення Тростянецької селищної ради від 23грудня  2021року № 389   «Про  бюджет Тростянецької селищної  територіальної  громади на 2022 рік», до програм «Капітальний та поточний ремонт доріг та тротуарів Тростянецької селищної територіальної громади на 2022 рік» та «Організація харчування вихованців закладів дошкільної освіти та учнів закладів загальної середньої освіти Тростянецької селищної територіальної громади  на 2022-2024 роки».

Прийняті рішення щодо звільнення від плати  за навчання учнів у комунальному закладі  «Тростянецька дитяча музична школа» на 2022- 2023 навчальний рік; забезпечення безкоштовним харчуванням учнів шкіл Тростянецької селищної ради; забезпечення безкоштовним харчуванням вихованців дошкільних закладів Тростянецької селищної ради.

Серед решти питань, які розглянув виконавчий комітет: упорядкування адресного господарства на території Тростянецької селищної територіальної громади; виділення матеріальної допомоги; надання згоди на передачу безхазяйного майна на відповідальне безкоштовне зберігання з правом користування; повідомну реєстрацію колективних договорів закладів освіти.

Крім того,  надано дозвіл відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я селищної ради замовити виготовлення проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт приміщення для колективного розміщення внутрішньо-переміщених осіб по вул. Центральній, 61 в с.Гордіївка, Гайсинського району, Вінницької області».

 

Детальніше ознайомитися з рішеннями виконавчого комітету Тростянецької селищної ради можна на нашому сайті в розділі «Офіційні документи ради».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь