A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В освітніх закладах громади з'являться "класи безпеки"

Дата: 13.10.2022 15:56
Кількість переглядів: 934

Фото без опису

Зважаючи на те, що культура застосування заходів безпеки закладається з дитинства, створення класів безпеки інформаційно-просвітницького напрямку, на базі якого діти вивчатимуть правила безпечного життя, є одним із першочергових завдань в громаді.

З метою виховання у підростаючого покоління базового поняття основ безпечного середовища, яке містить у собі знання з правил пожежної безпеки, мінної безпеки та цивільного захисту в цілому, засвоєння алгоритму дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій різного характеру, ДСНС спільно з МОН здійснює роботу щодо створення в закладах освіти класів безпеки, функціонування яких буде задіяно у виховному й освітньому процесі та направлено на вивчення основних вимог пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності в цілому.

Класи безпеки – це в першу чергу інтерактивні класи, адже навчання відбуватиметься за умов постійної активної взаємодії усіх учасників навчального процесу. У нашій громаді планується функціонування 4 класів, а підвищенням рівня захищеності, протидії вчиненню правопорушень дітьми та стосовно них, створення безпечної інфраструктури Фото без описуна прилеглій до шкіл території займатиметься Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі, який діятиме при громаді після проходження навчання у Львівському університеті внутрішніх справ. Орієнтовно весь курс підготовки за умовами проекту «Спеціаліст з безпеки в освітньому середовищі» має закінчитись до лютого 2023 року. Таким чином, Тростянецька громада доєднається до 17 інших громад, у яких уже працюють спеціалісти. Класи безпеки буде організовано в Ліцеї смт Тростянця, Летківському, Олександрівському, Четвертинівському ліцеях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь