A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Повідомлення про підсумки громадського обговорення

Дата: 18.10.2022 16:36
Кількість переглядів: 214


Фото без опису

У відповідності до Постанови КМУ від 25.05.2011 р. №555 «Порядок проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні», з 15.09.2022 року по 18.10.2022 року відбувався прийом пропозицій громадськості щодо врахування громадських інтересів оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) у проекті містобудівної документації: «Генеральний план с. Демидівка Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади Гайсинського району Вінницької області» та розроблення проекту детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами населеного пункту на території Тростянецької селищної ради на земельній ділянці загальною площею 3,0 га. 


Матеріали, в обсязі та в терміни, передбачені Порядком розміщені:
-    на офіційному веб-сайті Тростянецької селищної ради https://trostyanec-gromada.gov.ua/ в розділі новини; 
-    в газеті «Тростянецькі ВІСТІ» від 15 вересня 2022 р. № 31 (10609);
-    на стенді оголошень Тростянецької селищної ради.
-    в приміщені Тростянецької селищної ради  Гайсинського району Вінницької області
Громадськість проінформована щодо способу і форми надання пропозицій, адреси надання, термінів обговорення. Заперечення, зауваження, пропозиції до вказаних проектів приймалися до 18.10.2022 р. за адресою: 24300, Вінницька область, Гайсинський район, смт. Тростянець, вул. Соборна, буд. 77.


У рамках громадського обговорення не надходили звернення мешканців селищної ради, підприємств, організацій чи установ щодо положень, відображених у заяві про визначення СЄО, та розроблення проекту детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами населеного пункту на території Тростянецької селищної ради на земельній ділянці загальною площею 3,0 га.


У зв’язку з відсутністю пропозицій до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) у проекті містобудівної документації: «Генеральний план с. Демидівка Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади Гайсинського району Вінницької області» та розроблення проекту детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами населеного пункту на території Тростянецької селищної ради на земельній ділянці загальною площею 3,0га - погоджувальна рада не створювалася. Спірних питань між громадськістю та замовником проекту не виникло, пропозицій від громадськості не надійшло. Громадські слухання щодо розгляду та врахування пропозицій громадськості щодо обговорення та оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки (СЕО) розділу «Охорона навколишнього середовища» Генеральний план с. Демидівка Тростянецької селищної об’єднаної територіальної громади Гайсинського району Вінницької області, та розроблення проекту детального плану території для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування за межами населеного пункту на території Тростянецької селищної ради на земельній ділянці загальною площею 3,0 га вважати такими, що відбулися.


Відділ містобудування, архітектури, житлово-комунальногогосподарства та земельнихресурсів Тростянецькоїселищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь