Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

В громаді реалізуються соціальні проєкти

Дата: 16.11.2022 12:30
Кількість переглядів: 293

Фото без опису

Спільними зусиллями жителів громади, місцевої влади, благодійників, внутрішньо переміщених осіб продовжуємо створювати належні умови для забезпечення потреб населення.

Гордіївський старостинський округ

На завершальному етапі проєкт «Поточний ремонт в приміщенні філії "СБК с. Гордіївка"". Замінена пошкоджена частина підлоги, електропроводка, зашито оркестрову яму, проведено ремонт стін та їх фарбування, поточний ремонт в хеографічній та адміністративній кімнатах.

Відремонтовані приміщення бібліотеки.

Завершено поточний ремонт кабінетів оглядового, маніпуляційного призначення, вхідної частини приміщення амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Оновлено пандус, відремонтовано покрівлю піддашка над входом.

Дитячий садок облаштований окремою вхідною групою, встановлено водовідведення з даху, навіс, заасфальтовано прилеглу територію. Планом соціально-економічного розвитку громади на 2023 рік передбачаємо придбання та встановлення ігрового майданчика.

Незабаром для обігріву Центру для розміщення внутрішньо переміщених осіб, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Будинку культури, бібліотеки, старостату запрацює нова котельня, яка цілодобово подаватиме тепло і створить комфортні умови для перебування людей.

 

Тростянчицький старостинський округ

Реалізовується проєкт «Естетика центрального входу філії «СБК с. Тростянчик»». Підготовлено основу для укладання східців та доріжки до приміщення, проводяться роботи з облаштування навісу над входом. Також планується косметичний ремонт фасаду та заміна вхідних дверей.

Виконуються роботи з поточного ремонту приміщень Будинку культури.

 

Оляницький старостинський округ

В рамках спільного проєкту "Центр психологічної підтримки "Острів здоров’я"", за кошти місцевого бюджету, Благодійного фонду «МХП — Громаді» продовжуються роботи щодо поточного ремонту частини приміщень Будинку культури. Нині вже замінено систему водопостачання і водовідведення, облаштовано прилеглу територію, збудовано пандус, облаштовано внутрішню вбиральню, пошпакльовано стіни.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних