A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робочі візити до закладів соціальної сфери

Дата: 30.11.2022 16:55
Кількість переглядів: 141

Фото без опису

Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Віктор Погода з робочим візитом побували в селах: Демидівка, Оляниця, Гордіївка, Четвертинівка та Тростянчик.

Разом із старостами старостинських округів оглянули комунальні заклади соціальної інфраструктури.

Зокрема, проінспектовано хід виконання ремонтних робіт в Демидівському Будинку культури. В рамках Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив Благодійного фонду «МХП - Громаді» «Час діяти, Україно!» та співфінансування з місцевого бюджету в приміщенні замінено вхідні двері та вікна, відремонтовано дах, облаштовано систему водовідведення.  Проводяться роботи з внутрішнього облаштування приміщень господарським способом. У 2023 році планується встановлення модульної котельні, що дасть можливість обігрівати приміщення Будинку культури, старостат (тобто в селі з’явиться ще одне джерело опалення приміщень на твердому паливі).

Завершено ремонтні роботи в місцевому медичному пункті тимчасового базування.

Силами працівників та небайдужих жителів здійснюється художнє оформлення бібліотеки, зроблено поточний ремонт в дитячій читальній залі, та проводиться поточний ремонт приміщення старостату.

В Оляниці триває поточний ремонт частини приміщень Будинку культури згідно з проєктом "Центр психологічної підтримки "Острів здоров’я"" (за кошти місцевого бюджету, БФ «МХП — Громаді»). Виконуються роботи з укладання плитки, проводиться підготовка стін до фарбування, встановлено вхідні двері. Облаштовано внутрішню вбиральню, систему водопостачання та водовідведення. Громада зможе отримувати медичні послуги в сучасному та офортному приміщенні найближчим часом.

У селі Гордіївка триває процес підключення до системи опалення нової модульної котельні Центру для розміщення внутрішньо переміщених осіб, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Будинку культури, бібліотеки та ін.

Завершено поточний ремонт в кабінетах для огляду та медичних маніпуляцій Четвертинівської амбулаторії загальної практики сімейної. Оновлено вхідний ґанок.

У Тростянчику триває робота з облаштування східців та доріжки до приміщення Будинку культури згідно з проєктом Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив БФ «МХП — Громаді» «Час діяти, Україно!» та співфінансування  місцевого бюджету.

Пріоритетним для усіх проєктів є впровадження енергоефективних технологій та створення альтернативних джерел опалення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь