Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робочі візити до закладів соціальної сфери

Дата: 30.11.2022 16:55
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Тростянецький селищний голова Людмила Червонецька та начальник відділу містобудування, архітектури, житлово-комунального господарства та земельних ресурсів селищної ради Віктор Погода з робочим візитом побували в селах: Демидівка, Оляниця, Гордіївка, Четвертинівка та Тростянчик.

Разом із старостами старостинських округів оглянули комунальні заклади соціальної інфраструктури.

Зокрема, проінспектовано хід виконання ремонтних робіт в Демидівському Будинку культури. В рамках Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив Благодійного фонду «МХП - Громаді» «Час діяти, Україно!» та співфінансування з місцевого бюджету в приміщенні замінено вхідні двері та вікна, відремонтовано дах, облаштовано систему водовідведення.  Проводяться роботи з внутрішнього облаштування приміщень господарським способом. У 2023 році планується встановлення модульної котельні, що дасть можливість обігрівати приміщення Будинку культури, старостат (тобто в селі з’явиться ще одне джерело опалення приміщень на твердому паливі).

Завершено ремонтні роботи в місцевому медичному пункті тимчасового базування.

Силами працівників та небайдужих жителів здійснюється художнє оформлення бібліотеки, зроблено поточний ремонт в дитячій читальній залі, та проводиться поточний ремонт приміщення старостату.

В Оляниці триває поточний ремонт частини приміщень Будинку культури згідно з проєктом "Центр психологічної підтримки "Острів здоров’я"" (за кошти місцевого бюджету, БФ «МХП — Громаді»). Виконуються роботи з укладання плитки, проводиться підготовка стін до фарбування, встановлено вхідні двері. Облаштовано внутрішню вбиральню, систему водопостачання та водовідведення. Громада зможе отримувати медичні послуги в сучасному та офортному приміщенні найближчим часом.

У селі Гордіївка триває процес підключення до системи опалення нової модульної котельні Центру для розміщення внутрішньо переміщених осіб, амбулаторії загальної практики сімейної медицини, Будинку культури, бібліотеки та ін.

Завершено поточний ремонт в кабінетах для огляду та медичних маніпуляцій Четвертинівської амбулаторії загальної практики сімейної. Оновлено вхідний ґанок.

У Тростянчику триває робота з облаштування східців та доріжки до приміщення Будинку культури згідно з проєктом Всеукраїнського конкурсу соціальних ініціатив БФ «МХП — Громаді» «Час діяти, Україно!» та співфінансування  місцевого бюджету.

Пріоритетним для усіх проєктів є впровадження енергоефективних технологій та створення альтернативних джерел опалення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних