A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзний семінар – обмін досвідом на базі закладів дошкільної освіти Тростянецької селищної ради

Дата: 06.01.2023 08:22
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

5 грудня відбувся виїзний семінар – обмін досвідом на базі закладів дошкільної освіти Тростянецької селищної ради на тему: «Досвід створення умов провадження освітнього процесу в закладах дошкільної освіти».

Начальник Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Олена Пунько підвела підсумки роботи закладів дошкільної освіти громади у 2022 році та окреслила основні перспективи на 2023 рік.

Головний спеціаліст-юрисконсульт Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Галина Торбахевич акцентувала увагу на змінах у законодавстві, а саме: про оформлення та виплату лікарняних у 2023 році, про сумісництво та суміщення посад. Також, надано фахові рекомендації щодо забезпечення ведення ділової документації у закладах дошкільної освіти у 2023 році.

Про важливі справи директора ЗДО на початку 2023 року проінформувала головний спеціаліст Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради Тетяна Шерстюк.

Щодо матеріально-технічного забезпечення та економного використання енергоносіїв у 2023 році інформувала головний спеціаліст загального відділу апарату Тростянецької селищної ради Валентина Льоля.

Учасники семінару відвідали  Капустянський ЗДО, Демківський ЗДО, Олександрівський ЗДО, Летківський ЗДО "Пролісок", Тростянецький ЗДО "Дивограй", Великостратіївський ЗДО та Тростянецький ЗДО "Колосок". 

Кожен заклад здивував своєю неповторною атмосферою, креативним підходом до оформлення  освітнього середовища, укриттів. Учасники семінару мали можливість на власні очі оцінити цікаві ідеї, об'єм виконаних робіт щодо облаштування, результати співпраці з підприємцями, обмінятися досвідом, спланувати роботу найближчих нарад і семінарів.

Також учасники семінару відвідали КУ "Тростянецький ІРЦ". Керівники закладів були приємно вражені умовами, створеними для роботи з дітьми з особливими потребами, різноманіттям дидактичного матеріалу, інтерактивною підлогою, можливості якої презентувала директор центру Валентина Діденко. 

Усі були задоволені, сповнені ідеями, планами, переповнені позитивними  враженнями.

 

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь