A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулося пленарне засідання 54-ї  сесії селищної ради

Дата: 23.01.2023 14:22
Кількість переглядів: 361

 

Фото без опису

23 січня  відбулося пленарне засідання 54-ї  сесії селищної ради 8 скликання, участь у якому взяли 16 депутатів із 26-ти, старости, керівники структурних підрозділів, виконавчих органів селищної ради та комунальних закладів.  

 

Перед відкриттям сесії Тростянецький селищний голова виконала приємну місію – вручила Чубій Інні Василівні, матері солдата Віталія Гаврилюка, відзнаку командування військової частини А0372 та Подяку селищної ради за гідне та патріотичне виховання сина.

 

Хвилиною мовчання депутати селищної ради та всі присутні вшанували пам‘ять усіх, хто віддав життя за Україну у війні з росією,

 

Впродовж пленарного засідання депутатами затверджено звіт про виконання бюджету Тростянецької селищної територіальної громади за 2022 рік, звіт про витрачання коштів резервного фонду бюджету Тростянецької селищної територіальної громади за 2022 рік, які представила начальник фінансового управління Тетяна Коломієць.

 

Внесено зміни до структури апарату Тростянецької селищної ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів селищної ради.

 

Затверджено генеральний план с. Демидівка.

 

Окрім того, розглянуто блок земельних питань: затвердження технічної документації із землеустрою, проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачі її в оренду та ін.

 

Депутати також заслухали звіти про діяльність у 2022 році старост Гордіївського, Глибочанського та Ілляшівського старостинських округів.

 

Варто зазначити, що завдяки плідній роботі та взаємодії депутатського корпусу, усі винесені питання були ретельно розглянуті та обговорені на засіданнях постійних комісій селищної ради.

 

Детальніше ознайомитися з рішеннями 54 сесії селищної ради 8 скликання можна на нашому сайті, в розділі «Офіційні документи ради».

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь