A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Капітан медичної служби В’ячеслав Співак рятує військових на передовій

Дата: 24.01.2023 13:19
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

Невропатолог Тростянецької лікарні В’ячеслав Ростиславович Співак майже три десятки років працює в поліклініці, а при потребі - у відділенні. Той, хто хоч раз потрапляв до нього на прийом з проблемами зі здоров’ям, наступного разу знову звертається до нього, бо впевнений, що неодмінно поставить правильний діагноз, припише правильне лікування й поставить на ноги. А ще привертає до себе свою увагою, щирою посмішкою, толерантністю та комунікабельністю.

Віднедавна біля кабінету В’ячеслава Ростиславовича зовсім не людно. Ніхто вже й не шукає його в довгому коридорі поліклінічного відділення лікарні, як ще кілька місяців тому. Лікар Співак – на війні.

Зараз капітан медичної служби В’ячеслав Співак займається евакуацією поранених з-під Соледару та Бахмуту. Там вже тривалий час точаться криваві бої. Є чимало поранених тому надати вчасну й кваліфіковану допомогу, посортувати за ступенем поранення й відправити в тиловий шпиталь – запорука врятування життя захисника. Таких через Дока – позивний лікаря – пройшли сотні у тій нелегкій борні. І він не схибив.

- Я не ховаюся за спини інших, - у особистому повідомленні написав В’ячеслав Ростиславович, - Бог береже. Сподіваюся – виживу. Тільки не робіть з мене героя. Тут – усі Герої!

Дай Боже, аби так і було усім, щоб вижили. Хай минають вас кулі, дорогі наші захисники. Повертайтеся живими з Перемогою. Дякуємо за мирне небо на мирній території!

 

Матеріал: Тростянецькі вісті


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь