Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Виїзна нарада на базі Гордіївського комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку «Дзвіночок»

Дата: 23.02.2023 19:24
Кількість переглядів: 175

Фото без опису

Сьогодні відбулася виїзна  нарада з керівниками закладів дошкільної освіти. Свої двері для учасників наради гостинно відкрив Гордіївський комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку «Дзвіночок», що знаходиться у приміщенні Гордіївської гімназії. Саме з огляду приміщення дошкільного закладу розпочався візит директорів ЗДО. З великою цікавістю керівники дошкілля оглянули сучасну ігрову кімнату, затишну спальню, туалетну кімнату, пральню, що були переобладнані з класних кімнат школи.

Теоретичну частину наради, яка проходила в приміщенні Гордіївської гімназії, розпочала начальник Управління освіти, культури, туризму молоді та спорту Тростянецької селищної ради Олена Пунько з питання перепрофілювання закладів освіти.

Про особливості впровадження Базового компоненту дошкільної освіти у дошкільних закладах Тростянецької громади розповіла Тетяна Микуш, вихователь-методист Тростянецького ЗДО «Дивограй».

Галина Торбахевич, головний спеціаліст-юрисконсульт Управління ОКТМС Тростянецької селищної ради дала роз’яснення керівникам щодо дотримання Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» та про нововведення у військовому обліку працівників.

Заступник начальника Управління Тетяна Жемчужнікова довела до відома присутніх інформацію про хід атестації педагогічних працівників та керівників закладів освіти та надала рекомендації щодо оформлення характеристик діяльності педагогічних працівників у міжатестаційний період.

Про використання професійного стандарту вихователя керівниками ЗДО  розповіла Тетяна Шерстюк, головний спеціаліст Управління ОКТМС Тростянецької селищної ради.

Лідія Мурована, начальник відділу фінансово-господарського забезпечення Управління ОКТМС Тростянецької селищної ради підвела підсумки проведення інвентаризації у закладах освіти, наголосила на основних помилках, що були допущені керівниками, та надала конструктивні поради.

Роз’яснення щодо питань організації інклюзивного навчання у закладах дошкільної освіти надала директор Тростянецького інклюзивно-ресурсного центру Валентина Діденко.

Валентина Льоля проаналізування  роботу керівників ЗДО по забезпеченню виконання заходів енергозбереження у підпорядкованих закладах та їх матеріально-технічного забезпечення.

 

Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту Тростянецької селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних