Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої освіти

Дата: 23.03.2023 16:10
Кількість переглядів: 261

Фото без опису

 

Сьогодні на базі Великостратіївської гімназії відбулась нарада для директорів закладів загальної середньої освіти, на якій розглянуто тематичне питання «Розбудова  безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі». Про План заходів з реалізації Національної стратегії розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі на 2023  рік ознайомила Олена Пунько, начальник Управління ОКТМС. З досвідом роботи з розбудови безпечного і здорового освітнього середовища у Новій українській школі ознайомила Алла Самоєнко, директор Великостратіївстької гімназії.

Крім тематичного питання, на нараді було обговорено питання  організації  інклюзивного  навчання  дітей  з  особливими  освітніми  потребами  у    ЗЗСО  громади, результати  участі здобувачів освіти  громади  у   ІІІ  етапі  Всеукраїнських  учнівських  олімпіад, про календарний план проведення національного мультипредметного тесту   у 2023 році.

Про дотримання Порядку підвищення кваліфікації  педагогічних працівників виступила Тетяна Шаргородська,    головний спеціаліст Управління ОКТМС.

Галина Торбахевич, головний спеціаліст-юрисконсульт Управління ОКТМС зазначила на важливості дотриманні Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування», а також порядку розслідування нещасних випадків, що сталися зі здобувачами освіти під час освітнього процесу.

Про інвентаризацію основних засобів, вимоги до списання, повідомила начальник відділу фінансово-господарського забезпечення головний бухгалтер Лідія Мурована.

Головний спеціаліст Управління ОКТМС Тетяна Шерстюк акцентувала увагу про дотримання порядку ведення обліку дітей шкільного віку.

Також на нараді обговорено питання про перспективну мережу закладів освіти та підготовки до завершення опалювального сезону.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних