A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Відбулась щотижнева нарада

Дата: 17.04.2023 13:34
Кількість переглядів: 183

Фото без опису

Робочий тиждень розпочався щотижневою нарадою з керівниками окремих структурних підрозділів, виконавчих органів, комунальних установ селищної ради під головуванням селищного голови Людмили Червонецької.

Присутні, традиційно, вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Людмила Іванівна коротко схарактеризувала ситуацію в громаді за минулий тиждень, зокрема, наголосила на тому, що в умовах воєнного часу ми працюємо не менше, ніж у мирний час. Напередодні Великодня було здійснено черговий рейс до наших захисників на Бахмутський напрямок з різною провізією. Надійшов запит від військових долучитись до придбання автомобіля для виконання бойових завдань, працюємо в цьому напрямку. Вчора з ворожого полону звільнено 130 українських військовослужбовців, з них - 3 наші земляки з Тростянця, Оляниці та Демківки.

Під час наради традиційно заслухано інформацію про стан роботи медичних закладів громади. Головний лікар КНП «Тростянецька лікарня» Тимофій Лозінський інформував, що на Вінниччині триває робота щодо організації спроможної мережі закладів охорони здоров’я. Проводяться громадські обговорення щодо визначення статусу лікарні. Також ним була анонсовано, що в медичній установі 18 квітня відбудеться День Донора для поповнення банку крові з порятунку наших захисників. 

Як повідомила начальних Управління освіти, культури, туризму, молоді та спорту  Олена Пунько, триває проведення публічного громадського обговорення проєкту рішення Тростянецької селищної ради про роботу кількох освітніх закладів громади.

У Центрі надання адміністративних послуг Тростянецької селищної ради доступними для громадян стали послуги у сфері Державного реєстру актів цивільного стану (народження, смерті, шлюбу, розірвання шлюбу).

Актуальним і водночас проблемним питанням залишається стан доріг. Найгірша ситуація на ділянках дороги державного значення Т-02-22 Тульчин-Тростянець-Бершадь та Р-33 Вінниця-Турбів-Гайсин–Балта–Велика Михайлівка, балансоутримувачем яких є Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Вінницької області. Дані дороги ремонтувати за кошти місцевого бюджету – заборонено. Проте, в рамках закону ми можемо виділити співфінансування. Направили офіційні листи до відповідних служб щодо ремонту цих доріг.

Обговорено питання щодо чисельних звернень жителів з приводу безпритульності тварин. Тростянецькою селищною комунальною установою з благоустрою укладено договір з фермерським господарством «НІК ВЕТ» для відлову для подальшого вакцинування, стерилізації та лікування собФото без описуак.

Продовжуємо роботу з благоустрою. Зокрема обговорено питання придбання нової спецтехніки та сміттєвих баків. Заплановані роботи з модернізації вуличного освітлення – встановлення ліхтарів на сонячних батереях по вул. Мічуріна смт Тростянець та інших населених пунктах.

За результатами наради були надані відповідні доручення та рекомендації.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь