Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 08.05.2023 14:45
Кількість переглядів: 130

Фото без опису

Робочий тиждень розпочався щотижневою нарадою з керівниками окремих структурних підрозділів, виконавчих органів, комунальних установ селищної ради під головуванням селищного голови Людмили Червонецької.

Присутні, традиційно, вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Людмила Іванівна коротко схарактеризувала ситуацію в громаді за минулий тиждень, зокрема, наголосила, що тривають роботи з реконструкції та оновлення пам'ятних іменних плит на Братській могилі селища Тростянець. Планується встановлення нової стели пам'яті загиблим учасникам АТО/ООС, учасникам війни з російським агресором. 

Розпочато ямковий ремонт частини дороги загального користування, яка співпадає з вул. Соборна смт Тростянець.

З 03 травня в КП «Тростянецька комунальна аптека» розпочала відпуск наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

Тривають ремонтні роботи в окремих комунальних закладах культури та медицини громади.

Розробляється концепція створення музею сучасної історії України в приміщенні Тростянецького селищного комунального Центру культури та дозвілля.

У громаді постійно проводяться роботи з благоустрою, зокрема, на Витягайлівському кладовищі смт Тростянець тривають роботи з встановлення загороджувального паркану, на території зводиться каплиця, грейдеруються та підсипаються дороги в населених пунктах.  

Головний лікар КНП «Тростянецька лікарня» Тимофій Лозінський інформував, що для закладу придбано транспортний засіб, який згідно всіх вимог, облаштований для транспортування хворих.  Також нещодавно медичній установі від благодійників  надано гуманітарну допомогу у вигляді функціональних ліжок для пацієнтів.

Директор КНП «Тростянецький ЦПМСД» Микола Шевчук повідомив присутніх про початок щорічних медичних оглядів школярів, працівниками закладу проводяться планові виїзди в населені пункти громади. Найближчим часом розпочнеться ремонт Тростянецької амбулаторії. 

Завершено проведення публічного громадського обговорення проєктів рішення Тростянецької селищної ради про визначення статусу Глибочанського комунального закладу дошкільної освіти (дитячий садок) загального розвитку «Струмок», Ілляшівського комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку, Гордіївського комунального закладу дошкільної освіти (ясла-садок) загального розвитку «Дзвіночок».

Приємною подією тижня, що завершився стало те, що команда Тростянецької громада посіла 3 призове місце у фінальному етапі Чемпіонат Вінницької територіальної організації ВФСТ «Колос» з волейболу 2023 року серед сільських, селищних, міських чоловічих команд.

За результатами наради були надані відповідні доручення та рекомендації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних