Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Що ж робити хворому у разі погіршення стану здоров'я, куди дзвонити, куди звертатися? КНП "Тростянецький ПМСД" надає роз'яснення

Дата: 11.05.2023 11:15
Кількість переглядів: 262

 

По – перше – якщо це різке погіршення сНа зображенні може бути: 4 людини, швидка допомога та лікарнятану здоров’я, то дзвонити по телефону 103, який працює цілодобово, де буде зареєстровано ваш виклик диспетчером оперативно-диспетчерської служби. Диспетчер, на підставі визначених критеріїв визначає, якщо це екстрений виклик (то направляє до хворого бригаду екстреної (швидкої) медичної допомоги), а якщо це неекстрений - диспетчер перенаправляє звернення до відповідного закладу Тростянецького центру первинної медико – санітарної допомоги (амбулаторії, МПТБ) за територіальним принципом.

По – друге - у випадках зумовлених загостренням хронічних захворювань у пацієнтів, які вже перебувають під наглядом сімейного лікаря, або якщо це потребує видачі лікарняного листка чи довідки, прохання звертатися безпосередньо в робочий час до сімейного лікаря, а не дзвонити 103, тому, що такі виклики відносяться до неекстрених і обслуговуються закладами Тростянецького Центру первинної медико – санітарної допомоги.

З цією метою в Тростянецькій амбулаторії функціонує Кабінет невідкладної медичної допомоги, в якому медичний працівник за телефоном 2-27-83 приймає всі виклики від населення і перенаправляє їх на відповідний медичний заклад або до сімейного лікаря. Графік роботи кабінету з 8.00 до 18.00 год щоденно, у вихідні та святкові дні – з 9.00 до 16.00 год. Звертаємо увагу, що останній виклик приймається за годину до закінчення робочого часу.

Тому прохання до населення, у разі потреби надання невідкладної медичної допомоги звертатися за телефоном 2-27-83.

З 18.00 до 8.00 год, у вихідні та святкові дні, невідкладну (неекстрену) допомогу надає служба екстреної (швидкої) медичної допомоги за телефоном 103.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних