Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Щотижнева апаратна нарада

Дата: 22.05.2023 14:12
Кількість переглядів: 110

Фото без опису

Сьогодні, в приміщені селищної ради відбулася щотижнева апаратна нарада.

Присутні, традиційно, вшанували хвилиною мовчання усіх загиблих внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Під час заходу керівники структурних підрозділів прозвітували про основні напрямки своєї діяльності на минулому тижні, виокремили проблемні питання у відповідних галузях й шляхи їх вирішення та визначили пріоритети на поточний тиждень.

Начальник Управління освіти культури туризму молоді та спорту Олена Пунько проінформувала присутніх, що всі заклади дошкільної, шкільної та позашкільної освіти громади працюють відповідно до навчального плану, а також повідомила, що свято Останнього дзвоника в Тростянецькій громаді відбудеться 31 травня, 8 червня – вручення свідоцтв про здобуття базової середньої освіти, 15 червня – вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. Наголошено на важливості раціонального використання енергоносіїв та завчасної підготовки до опалювального сезону 2023-2024 навчального року.

В закладах охорони здоров’я триває щорічний обов’язковий медичних огляд школярів. Працівниками КНП " Тростянецький ЦПМСД" 3 рази на тиждень, згідно затвердженого графіка, проводяться планові виїзди сімейних лікарів в населені пункти громади. Завершується ремонт в Будянському МПТБ, здійснюється модернізація системи опалення в Гордіївській АЗПСМ.

Отримуємо схвальні відгуки від жителів сіл громади щодо відкриття аптечних пунктів від КП «Тростянецька аптека» в амбулаторіях та медичних пунктах тимчасового базування, де проводиться реалізація тільки сертифікованих лікарських засобів за цінами з мінімальною націнкою.

Найближчим часом у Центрі надання адміністративних послуг Тростянецької селищної ради відбудеться відкриття Дія Центру. Це one-stop shop із комплексом усіх необхідних послуг для громадян. Місце, де за один візит люди зможуть розв'язати одразу кілька запитів. Замість кількох візитів заради однієї послуги. Відвідувачі можуть отримати основні сервіси: адміністративні послуги, консультації щодо онлайн-послуг, місце для самообслуговування, консультації щодо бізнесу і т. д.

В усіх населених пунктах Тростянецької громади проводяться роботи з благоустрою, зокрема, висаджуються квіти, скошується трава, продовжується поточний мілкий ремонт дороги загального користування Т-02-22, планується проведення грейдерування та підсипання проблемних доріг в селах Демидівка, Капустяни та Летківка.

Звернуто увагу на дотриманні населенням комендантської години.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних