Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Коваль Олександра Яківна із Тростянця – столітня ювілярка

Дата: 23.05.2023 16:23
Кількість переглядів: 142

Фото без опису

Прожити ціле століття!  Чи винагорода це чи випробування -  залежить  від того, що довелося пережити і пройти. Але в будь - якому випадку – це можливість, подарована Всевишнім, аби якомога довше радіти земному життю і всім його  красощам. Олександра Яківна Коваль із  Тростянця – столітня ювілярка. Хоч за свій довгий  життєвий шлях  їй довелося пізнати багато лихоліть, що пронеслися  голодомором, війною, невтомною  працею, випробуваннями долі, але вона завжди  щиро вірила у світле, добре  і прекрасне,  що підсвідомо додавало їй  сили і наснаги як у житті, так  і у роботі.   Навіть сьогодні старенька сильна духом, сповнена оптимізму та щирості. Вона вміє радіти життю, а невдачі сприймає лише як випробування долі, які потрібно пройти з гідністю.

Народилася ювілярка у далекому 1923 році у с. Четвертинівка. Після закінчення у Тростянці десяти класів, що вважалося на той час високим  освітнім досягненням, вирізнялася з –поміж інших   грамотністю, що й посприяло можливості працювати при райкомі партії. Після років війни Олександра Яківна продовжила трудову діяльність у  місцевому райвійськкоматі, адже на той час вже мала відповідні  професійні навики та повагу  у суспільстві. Колеги і керівництво  завжди  відгукувалися про жінку  позитивно бо була завжди відповідальною у роботі,  доброю, справедливою, увічливою до людей.   

Сьогодні Олександра Яківна оточена піклуванням і турботою доньки Парасковії Семенівни і дякує Господу, що у свої щедрі роки має відмінне  самопочуття та світлий розум. А ще ювілярка має   одне заповітне бажання – на своєму віку відсвяткувати ще одну велику Перемогу -  наших мужніх українських воїнів  над російськими окупантами.  

Зі знаменною датою її щиро привітали керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Наталія Вдовиченко, голова Тростянецької селищної громадської організації «Рада ветеранів» Алла Голенченко. Вітаючи ювілярку присутні побажали їй міцного здоров'я, сил, наснаги, благополуччя, та вручили подарунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних