A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Засідання конкурсної комісії для придбання в комунальну власність Тростянецької селищної ради житла для медичних працівників закладів охорони здоров’я громади

Дата: 30.05.2023 15:16
Кількість переглядів: 101

Фото без опису

29 травня відбулося перше засідання конкурсної комісії для придбання в комунальну власність Тростянецької селищної ради житла для медичних працівників закладів охорони здоров’я Тростянецької селищної ради.

На початку засідання заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, голова даної комісії Володимир Маснюк ознайомив членів з Положенням про службове житло для медичних працівників закладів охорони здоров’я громади.

Далі присутні обрали секретаря комісії, а також, відповідно затвердженої Програми місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я Тростянецької селищної територіальної громади на 2023 рік, прийняли рішення оголосити конкурс на придбання службового житла в комунальну власність селищної ради. Дане житло призначене для молодих спеціалістів-лікарів, що прибули на вакантні посади в заклади охорони громади, в укомплектування яких є першочергова необхідність та які мають потребу в місці проживання.

Оголошення про конкурс буде опубліковане в найближчому випуску місцевого видання «Тростянецькі вісті» та на офіційному сайті Тростянецької селищної територіальної громади в розділі «Оголошення».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь