A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Про намір отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин ТОВ "Вінницька птахофабрика"

Дата: 08.08.2023 16:31
Кількість переглядів: 129

Фото без опису

 

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА» (ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА»), ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 35878908, місцезнаходження суб’єкта господарювання: 24320, Вінницька обл., м. Ладижин, вул. Хлібозаводська, 2-Б, контактний номер телефону: провідний еколог Козік Василь, моб. (050)334-85-32, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: v.kozik@mhp.com.ua.

Мета отримання дозволу на викиди - визначення та регулювання викидів забруднюючих речовин (ЗР), які потрапляють в атмосферу при експлуатації технологічного обладнання, на отримання дозволу на викиди ЗР для існуючих об’єктів.

Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля, в якому визначено допустимість провадження планованої діяльності, яка згідно з вимогами Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" підлягає оцінці впливу на довкілля: планова діяльність ТОВ «ВІННИЦЬКА ПТАХОФАБРИКА», згідно з вимогами Закону України "Про оцінку впливу на довкілля" не підпадає під оцінку впливу на довкілля.         

Загальний опис об'єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): даний промисловий майданчик (гуртожиток) призначений для поживання працівників ТОВ «Вінницька птахофабрика», розташований за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н (колишній Тростянецький р-н.), с. Четвертинівка, вул. Гагаріна, 57.

Для забезпечення гуртожитку теплом та гарячою водою біля гуртожитку встановлено опалювальний пункт потужністю 196 кВт (на базі транспортабельної котелені ТКУ-200 з теплогенераторами типу «Дискус-98В» – 2 шт.).  Джерелом газопостачання є газопровід середнього тиску. Перехід від середнього до низького тиску здійснюється за допомогою регулятора тиску газу. Також на території гуртожитку експлуатується приймальна камера обладнана вентиляційною трубою.

Для забезпечення електроенергією підприємства, під час аварійного відключення використовується генератор "VULKAN SC13000", потужністю 13 кВт.

Відомості щодо видів та обсягів викидів: вуглецю оксид 0,02173729 т/рік, діоксид вуглецю 46,590673 т/рік, метан 0,08150887 т/рік, ртуть металічна 7,73E-8 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок, недиференційовані за складом 9E-6 т/рік, оксид азоту (оксид та діоксид азоту) у перерахунку на діоксид азоту 0,02072094 т/рік, азоту(1) оксид (N2O) 7,9264E-5 т/рік, аміак 0,00137854 т/рік, метилмеркаптан(газ) 1,38E-7 т/рік, етантіол(етилмеркаптан) 6,9E-8 т/рік, ангідрид сірчистий 1,2Е-5 т/рік, сірководень 0,000141744 т/рік, суміш кубових залишків тетрафторетилену ( за тетрафторетиленом) 4,5E-5 т/рік.

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва, що виконані або/та які потребують виконання: для існуючого об'єкту не впроваджуються найкращі існуючі технології виробництва, які потребують надмірних витрат, а саме: технології найбільш ефективні з точки зору попередження, мінімізації або нейтралізації забруднюючих речовин, доступних будь-якому  суб'єкту господарювання, який має відповідний тип виробництва (устаткування).

Впровадження цих технологій передбачає підготовку робітників, методи роботи,  інструменти  контролю. Вартість використання таких технологій не повинна бути надмірною у порівнянні з природоохоронним результатом.

Перелік заходів щодо скорочення викидів, що виконані або/та які потребують виконання та дотримання виконання природоохороних заходів щодо скорочення викидів: викиди забруднюючих речовин від стаціонарних джерел підприємства не перевищюють встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства, тому заходи щодо скорочення викидів забруднюючих речовин не розробляється.

Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: на підприємстві не існують джерела викидів, з яких в атмосферне повітря надходять забруднюючі речовини від виробництв та технологічного устатку­вання, на які повинні впроваджуватися заходи щодо досягнення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів для найбільш поширених і небезпеч­них забруднюючих речовин.

У зв‘язку з цим «Пропозиції щодо дозволених обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, які віднесені до основних джерел викиду» - не розробляється.

Адреса держадміністрації з питань охорони навколишнього природного середовища, до якої можуть надсилатися зауваження та пропозиції громадськості щодо дозволу на викиди та строки подання зауважень та пропозицій: з пропозиціями та зауваженнями щодо діяльності даного підприємства з питань охорони атмосферного повітря звертатися протягом 30 діб з моменту опублікування цього оголошення до Вінницької обласної військової адміністрації за адресою: 21050, Вінницька обл., м. Вінниця, вул. Соборна, 70, тел. (0432)32-25-35, 32-35-35.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь