A A A K K K
для людей із порушенням зору
Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Тростянецька селищна рада оголошує конкурс на придбання службового житла

Дата: 22.08.2023 11:49
Кількість переглядів: 154

Фото без опису

Тростянецька селищна рада оголошує конкурс на придбання  службового житла на вторинному ринку смт Тростянця Гайсинського району Вінницької області для  медичних працівників закладів охорони здоров’я Тростянецької селищної територіальної громади.

Організатор конкурсу – Тростянецька селищна рада, код ЄДРПОУ 04326224. Поштова адреса: 24300, Вінницька область, Гайсинський район, смт Тростянець, вул. Соборна 77, e-mail: tsrada@ukr.net, контактний телефон: 04343-22485.

Головний розпорядник коштів: Відділ соціального захисту населення та охорони здоров’я.

Джерело фінансування конкурсу: кошти бюджету Тростянецької селищної територіальної громади.

Конкурс проводиться на підставі: Житлового кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Програми місцевих стимулів для медичних працівників закладів охорони здоров’я Тростянецької селищної територіальної громади на 2023 рік, затвердженої рішенням 59 сесії Тростянецької селищної ради 8 скликання від 20.04.2023 року №668, рішення виконавчого комітету Тростянецької селищної ради  від 18 травня 2023 року №131 «Про створення конкурсної комісії для придбання в комунальну власність Тростянецької селищної ради житла для медичних працівників закладів охорони здоров’я Тростянецької селищної територіальної громади».

Розрахунки здійснюватимуться у національній валюті. Усі документи, що входять до складу конкурсної пропозиції, повинні бути складені українською мовою.

Учасниками конкурсу можуть бути лише власники нерухомого майна.

Вимоги до запропонованого житла

Житловий будинок повинен бути неаварійний, без тріщин та будь-яких пошкоджень стін, покрівлі, не потребувати капітального ремонту, бути впорядкованим, придатним для проживання і відповідати встановленим санітарним та технічним вимогам (енергозабезпечення, опалення, водопостачання (централізоване або автономне  з криниці), водовідведення (вигрібна яма або каналізація).

Загальна площа запропонованого житла (без урахування літніх приміщень, господарських будівель) повинна бути не менше 54.6 кв. м.

Житло  (квартири, будинки) повинно бути запропоноване  на вторинному ринку на території смт Тростянця Гайсинського району Вінницької області.

Відсутність заборгованості за комунальні послуги.

Відсутність самовільно збудованих об’єктів.

Вартість 1 кв.м. житла не повинна перевищувати 15 629 грн., що  відповідає опосередкованій вартості 1 кв.м. загальної площі квартир будинку (з ПДВ) у Вінницькій області станом на 01 січня 2023 року  з врахуванням коефіцієнту 0,8.  Показники опосередкованої вартості спорудження житла за регіонами України (розраховані станом на 01 січня 2023 року) затверджені наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури  України від 09.03.2023 року № 139.

З переможцем конкурсу укладається договір купівлі-продажу житла.

Оплата послуг з оформлення договору купівлі-продажу, витрат, пов’язаних зі сплатою передбачених законодавством податків і зборів (обов’язкових платежів), покладається на продавця (власника будинку).

Учасник, при визначенні вартості об’єкта нерухомості і подачі конкурсної пропозиції, має враховувати всі вищевказані витрати.

Перелік документів, що необхідно надати до конкурсної комісії

Фізичні та юридичні особи, які бажають запропонувати житло для продажу на конкурсі (далі – Учасник конкурсної пропозиції), повинні надати до конкурсної комісії пакет документів:

Заява про участь у конкурсі із зазначенням:
найменування              юридичної    особи,    прізвища    та  ініціалів її керівника, форми власності, місцезнаходження, номера  телефону;
прізвища та ініціалів фізичної особи, місця проживання, номера телефону.
Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, копія довідки про включення до ЄДРПОУ (для юридичних осіб), засвідчена в установленому порядку.
Засвідчені в установленому порядку копії установчих документів (для юридичних осіб).
Копії всіх сторінок паспорта фізичної особи та реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному органу державної податкової служби і мають відмітку в паспорті).
Витяг з Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна (за поданням селищної ради).
Витяг з Державного реєстру обтяжень нерухомого майна щодо наявності (відсутності) обтяжень (за поданням селищної ради).
Копії свідоцтва про право власності на нерухоме майно або інших правовстановлюючих документів, на підставі яких проводиться державна реєстрація права власності на нерухоме майно.
Копії витягу про державну реєстрацію прав власності на нерухоме майно або витягу з реєстру прав власності на нерухоме майно.
Копія технічного паспорта на квартиру (будинок).
10. Копія документа, що посвідчує право на земельну ділянку (у разі потреби).

11. Довідка (довідки) про відсутність заборгованості по сплаті всіх житлово-комунальних послуг, чинна (чинні) на дату подання документів.

12. Фотозображення житла (квартири) у кількості не менше 5 шт.

13. Довідка про зареєстрованих осіб.

14. Оцінка вартості житла відповідно до Закону України « Про оцінку майна, майнових прав та професійну діяльність в Україні» та позитивний висновок рецензента (подається у випадку визначення переможцем перед укладенням договору купівлі-продажу).

За рішенням конкурсної комісії для участі в конкурсі можуть подаватися також інші документи.

Відповідальність за достовірність наданих документів несе Учасник конкурсної пропозиції.

Оплата платежів по оформленню договору купівлі-продажу покладається на продавця. Вартість житла визначається за незалежною експертною оцінкою.

Умови проведення конкурсу


Розгляд конкурсних пропозицій здійснюється протягом десяти робочих днів з дати кінцевого терміну їх подання. Конкурсна комісія має право протягом встановленого терміну оглянути житло на місці. Учасники повинні забезпечити доступ до цього житла.

Конкурсні пропозиції оцінюються на предмет відповідності поданого оголошення, за результатами чого визначається переможець конкурсу.

Конкурсні пропозиції, надіслані після кінцевого строку їх подання або надіслані з порушенням вимог , визначених у оголошенні, не приймаються та не розглядаються.

Конкурс проводиться за наявності пропозицій від двох або більше фізичних чи юридичних осіб. У випадках, коли було двічі відмінено конкурс, у зв`язку з поданням для участі в ньому менше двох конкурсних пропозицій учасників, у разі проведення конкурсу втретє – може бути визначено переможця з одним учасником конкурсу, пропозиції  якого відповідають пропозиції вимогам конкурсної документації. В цьому випадку комісія приймає протокольне рішення про розгляд питання щодо укладення договору на придбання житла відповідно до вимог законодавства з єдиним заявником.

Переможцем визначається учасник конкурсу, який подав найвигіднішу конкурсну пропозицію, що відповідає визначеним вимогам (рівні між собою технічні, комунікаційні характеристики), за якою вартість придбання 1 кв. м загальної площі житла на вторинному ринку смт Тростянця є найнижчою серед запропонованих, а житло відповідає встановленим санітарно-технічним вимогам.

Документи на конкурс приймаються до 04 вересня 2023 року включно з 8.00 до 16.00 у робочі дні за адресою: смт. Тростянець, вул. Соборна, 77,  I поверх. Телефон для довідок 04343-22485.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь