Тростянецька селищна територіальна громада
Вінницька область, Гайсинський район

Робота із сім’ями, які перебувають у складних життєвих обставинах

Дата: 25.10.2023 08:36
Кількість переглядів: 221

Фото без опису

На жаль, не кожному малюку у нашій державі щастить народитися у благополучній сім’ї, де йому надаються всі умови для повноцінного проживання та виховання, тому службою у справах дітей селищної ради проводиться активна робота з сім’ями, які опинились в складних життєвих обставинах та не в змозі подолати їх самостійно.

 

З метою попередження порушень прав дітей, 23 жовтня, службою у справах дітей спільно з КЗ «Тростянецький селищний центр надання соціальних послуг» був проведений профілактичний рейд у Летківському старостинському окрузі.

 

У результаті здійснених заходів обстежено умови проживання 5 сімей, в яких виховується 13 дітей. З цими сім’ями проведено профілактичну роботу, надано роз’яснення та консультації. Складені відповідні акти умов проживання дітей. Батьків попереджено про особисту відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно дітей абФото без описуо ухилення від їх виконання. Проведено роз’яснювальну роботу із батьками та дітьми щодо безпечної поведінки під час осінніх канікул.

 

Важливим аспектом у роботі служби у справах дітей є співпраця з старостами старостинських округів та небайдужими громадянами для вчасного виявлення кризових сімей, реагування та захисту прав наших найменших жителів. Тож просимо не бути байдужими та повідомляти соціальні служби та органи Національної поліції про випадки, коли батьки живуть за «дитячі» гроші, витрачають  соціальні виплати на алкоголь, коли батьки жорстоко поводяться з дітьми, коли діти недоглянуті та з ознаками занедбаності.

 

Служба у справах дітей селищної ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних